Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Αγγλος επιθετικός της Τότερναμ, δήλωσε στο «ITV»: «Δημιουργήσαμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Αλλά όλοι ξέρουμε, ότι τα μεγάλα ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες. Και αυτές, γύρισαν υπέρ του αντιπάλου.
Το πρώτο πέναλτι, ήταν εξαιρετικό και το δεύτερο δεν το έκανα όπως ήθελα. Είναι σαν να κτυπάς μια κλωτσιά στο πηγούνι και σίγουρα θα πονέσει. Ολο το ματς θα πονέσει, γιατί ήμασταν πολύ σίγουροι για αυτό που κάναμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου.
Ενα Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι κάθε τέσσερα χρόνια, δεν είναι ότι θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία του χρόνου. Ομως, κάναμε ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο και όλα κατέληξαν σε μια μικρή λεπτομέρεια, για την οποία αναλαμβάνω την ευθύνη.
Δεν ανησυχώ για την ομάδα. Εχουμε μεγάλα ταλέντα και το Euro είναι σε ένα 1-1,5 χρόνο. Είναι ποδόσφαιρο, είναι αθλητισμός, μερικές φορές πρέπει να παίρνεις τα πράγματα χαλαρά και να προχωρήσεις».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.