Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για τον Χουάνγκ: «Ο… Μόντριτς της Νότιας Κορέας»

Αποθέωση για τον Χουάνγκ: «Ο… Μόντριτς της Νότιας Κορέας»

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ «εκτόξευσε» την αξία του στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η αποθέωση στη Νότια Κορέα, ο Ολυμπιακός και ο… Λούκα Μόντριτς.

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ πραγματοποίησε ένα ονειρικό Μουντιάλ στο Κατάρ με τη φανέλα της Νότιας Κορέας, φτάνοντας μέχρι τους «16» της διοργάνωσης. Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν αναντικατάστατος από τον Πάολο Μπέντο σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και αποτέλεσε τον «μαέστρο» στη μεσαία γραμμή των Ασιατών.

Συγκεκριμένα, ο Χουάνγκ ήταν απολαυστικός στα τέσσερα ματς που έδωσε με το εθνόσημο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, ενώ είχε «σπάσει» όλα τα κοντέρ και είχε γράψει μερικές εντυπωσιακές επιδόσεις. Όπως είναι λογικό λοιπόν ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο και τα ΜΜΕ στην πατρίδα του για τη μεγάλη επιτυχία στο Κατάρ.

Εκτός από αυτό όμως ο Ιν-Μπεόμ ανέβασε κατακόρυφα την χρηματιστηριακή του αξία με την απόδοση του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας και εκ των κορυφαίων της Νότιας Κορέας σε όλα τα ματς που αγωνίστηκε.

Το κορεάτικο «MSN», μάλιστα, παρομοίασε τον παίκτη των «ερυθρόλευκων» με τον Λούκα Μόντριτς, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο άσος του Πάουλο Μπέντο έγινε αναντικατάστατος και οι συνθήκες σωματικής διάπλασης και το στυλ παιχνιδιού μπορούν να συγκριθούν με τον Κροάτη Λούκα Μόντριτς, ο οποίος κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα το 2018. Ακόμη και το να αποκαλείσαι… Μόντριτς της Κορέας δεν είναι κάτι κατώτερο, είναι τιμητικό».

Η σύγκριση και η παρομοίωση με τον Κροάτη παιχταρά είχε να κάνει κατά κύριο λόγο από τον τρόπο παιχνιδιού των δυο ποδοσφαιριστών που μοιάζει, αλλά και από την παρουσία τους τόσο τη φυσική όσο και την αγωνιστική, αφού και σαν σωματοδομές έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024