Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους το απόγευμα του Σαββάτου (3/12), στο «Θ.Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της επανέναρξης της σεζόν και ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Στο πρώτο ημίωρο οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή (Μουνάφο-Ντε Μποκ) και η ανάπαυλα βρήκε το παιχνίδι χωρίς σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που το άνοιξαν με τον Κιάρτανσον στο 54′, μετά από γύρισμα του Ροτάριου.

Τελικά ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τασουλή ο Μάριτς δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Μπαράλες έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Χουάν Ντομίγκεθ, Ρεγκίς, Ριέρα, Σίτο, Μπενίτο. Επαιξαν και οι: Τσιφτσής, Τασουλής, Καστάνιο, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Μπαράλες, Τιλίκα, Αντζουλάς, Προύντζος, Κανελλόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μάριτς, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζησαϊας, Ερλινγκμαρκ, Οικονομίδης, Κουέν, Τζοβάρας, Κλωναρίδης, Μουνίθ, Τζαβιδας Επαιξαν και οι Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Ροτάριου, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ, Στρούγγης, Γκονζάλες, Πομόνης, Αθανασίου.