Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα»: Αποκαλύφθηκε ερωτικό «τρίγωνο» με Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ και πασίγνωστο NBAer

«Βόμβα»: Αποκαλύφθηκε ερωτικό «τρίγωνο» με Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ και πασίγνωστο NBAer

Σε «πιπεράτες» αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή προέβη ο γνωστός καλλιτέχνης και πρώην σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ.

Ο Κάνιε Γουέστ «ξαναχτύπησε» με νέο παραλήρημα, αυτή τη φορά κατά της Κιμ Καρντάσιαν, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του ότι «την έπιασε» να τον απατά με τον μπασκετμπολίστα Κρις Πολ. Πηγές της διάσημης τηλεπερσόνας διαψεύδουν κάθε λέξη του τραγουδιστή, λέγοντας ότι «αποτελεί μια από τις γνωστές παρωδίες του».

«Αυτό δεν είναι αλήθεια, και δυστυχώς είναι ένα συνεχές μοτίβο που ακολουθεί ο Κάνιε Γουέστ. Επιτίθεται στην Κιμ Καρντάσιαν για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου εναντίον της, μετά τις γελοιότητές του [σ.σ. στο Infowars] όταν ξεστόμισε ό,τι πιο μισητό και προσβλητικό μπορούσε να φανταστεί», δηλώνουν οι πηγές στο PageSix.

Διαβάστε επίσης: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο Καρντάσιαν – Γουέστ – Η αστρονομική διατροφή που θα δίνει ο ράπερ

Το παραλήρημα του Κάνιε Γουέστ τόσο στο Infowars όσο και κατά της Κιμ Καρντάσιαν ανάγκασε τους ιθύνοντες του Twitter να του «κατεβάσουν» προσωρινά τον λογαριασμό του. «Έχει προϊστορία να την κατηγορεί ψευδώς ότι είχε παράλληλες σχέσεις με τον Meek Mill, τον Drake και αμέτρητους άλλους», πρόσθεσε η πηγή της Κιμ Καρντάσιαν.

Η ίδια πηγή κατηγόρησε τον Κάνιε Γουέστ ότι «συνεχίζει την απαίσια συμπεριφορά του» αποκαλώντας «πόρνη» την πρώην σύζυγό του. Ωστόσο, η Κιμ Καρντάσιαν δεν θέλει να προβεί σε κάποια ενέργεια. «Θέλει να μείνει μόνη της, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στην ευημερία των παιδιών τους», προσθέτει η πηγή.

Το Twitter του Κάνιε Γουέστ απενεργοποιήθηκε επειδή παραβίασε την πολιτική «υποκίνησης σε βία». Λίγα λεπτά πριν «κατέβει» ο λογαριασμός του, έγραψε: «Πριν την κάνουμε από εδώ, τσάκωσα την Κιμ με αυτόν τον τύπο. Καληνύχτα» και ανέβασε φωτογραφία του Κρις Πολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ είναι παντρεμένος από το 2011.

Δείτε το επίμαχο tweet:

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024