Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θέμις Μπαζάκα σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Γιατί έπαιζα συνέχεια τη μάνα σου;»

Θέμις Μπαζάκα σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Γιατί έπαιζα συνέχεια τη μάνα σου;»

Η απάντησή του μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Μια αποκαλυπτική, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο Down Town που κυκλοφορεί σήμερα, Σάββατο, με την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο δημιουργός του Maestro μιλά για την μεγάλη επιτυχία της σειράς του MEGA, αναφέρεται στη ζωή, την καριέρα του και απαντά σε ερωτήσεις πρώην συνεργατών τους, ανάμεσα τους και η Θέμις Μπαζάκα.

Η σχέση με την μητέρα του και η ιδανική μητέρα για εκείνον

«Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου; Πώς είναι, αλήθεια, η σχέση με τη μητέρα σου και ποια θα έλεγες είναι η ιδανική μητέρα για σένα;», τον ρωτά.

«Λοιπόν… Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις. Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά, έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό. Ή, και αν δεν τον είχαν, στην πορεία τον έβρισκαν. Για μένα η ιδανική μητέρα είναι αυτή που μαθαίνει το παιδί της να είναι δυνατό και ανεξάρτητο», αποκαλύπτει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Άλλη μία ερώτηση της ηθοποιού είναι η εξής: «Στην Ελλάδα, ότι και αν καταφέρεις, όπου και αν φτάσεις, πάντα θα υπάρχουν κάποιες φωνές που θα λένε «ναι μεν, αλλά…». Ποια αρνητικά σχόλια έχεις ακούσει κατά καιρούς και πότε έπαψαν αυτά να σε αφορούν;».

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος σημειώνει: «Νομίζω φέτος είναι η πρώτη φορά που τα σχόλια δεν με έχουν ακουμπήσει καθόλου. Ούτε έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε αρνητικό. Ίσως επειδή δεν προλαβαίνω, ίσως επειδή μεγαλώνω και δεν με αφορά τόσο, ίσως επειδή είμαι πιο σίγουρος για αυτό».

Οι ερωτήσεις του Πάνου Μουζουράκη

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική, με τη σειρά του τον ρωτά για δύο «χολιγουντιανά σενάρια» που του πρότειναν να σκηνοθετήσει, το διάστημα που βρισκόταν στις ΗΠΑ.

«Το ένα ήταν θρησκευτικού περιεχομένου και το άλλο ήταν με σκυλάκια», αναφέρει ο Πάνος Μουζουράκης και συμπληρώνει λέγοντας πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αρνήθηκε και… προτίμησε κάνει «διακοπο-γυρίσματα στους Παξούς», εννοώντας τα γυρίσματα του Maestro.

Με αφορμή αυτή την ερώτηση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας διηγείται την ιστορία.

«Είχα γυρίσει κατενθουσιασμένος από ένα μεγάλο στούντιο με το σενάριο και το ανοίγω να το διαβάσω και ήταν ένας σκύλος που μιλούσε…», λέει αρχικά και συμπληρώνει «τι ήττα ήταν αυτή!»

Παρ’ όλα αυτά εξηγεί πως «η ταινία έσκισε και ήταν τεράστια εισπρακτική επιτυχία, οπότε μπορεί και να είχα κάνει λάθος που αρνήθηκα. Αλλά δε βαριέσαι. Όλα για καλό. Τελικά ο ‘Μαέστρος’ ήταν να γίνει καταλήγει.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024