Καμερούν-Σερβία: Ματσάρα στο πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ
Εντυπωσιακό σε εξέλιξη το πρώτο ημίχρονο του Καμερούν-Σερβία, με τους Αφρικανούς να προηγούνται και τη Σερβία να κάνει την ανατροπή.
Χορταστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στο Καμερούν με τη Σερβία, με τους Σέρβους να καταφέρνουν να φτάσουν στην ανατροπή και να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.
Στο 29ο λεπτό, ο Κούντε του Ολυμπιακού εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ενκουλού πήρε την κεφαλιά κι ο Καστελέτο με προβολή στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κι έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.
Η Σερβία, είχε μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και πριν δεχθεί το γκολ αλλά και για να ισοφαρίσει και τελικά έφτασε στο 1-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, με τον Τάντιτς να κάνει κάνει τη σέντρα και τον Πάβλοβιτς να νικάει τον Ανγκισά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Επασί.
Μάλιστα οι Σέρβοι έφτασαν σε ολική ανατροπή στο σκορ με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Ο μέσος της Λάτσιο με δυνατό αριστερό σουτ στα όρια της περιοχής σκόραρε για να φέρει «τούμπα» το ματς.
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Εντάσεις μεταξύ των συμμάχων στον πόλεμο κατά του Ιράν


