Πιθανή η παράταση του τρέχοντος προγράμματος κοινωφελούς εργασίας
Η παράταση του προγράμματος είναι και θέληση των Δήμων, καθώς οι εργαζόμενοι αυτοί καλύπτουν πολλές από τις ανάγκες της Αυτοδιοίκησης.
Το υπουργείο Εργασίας εξετάζει τη δυνατότητα παράτασης του τρέχοντος προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, είπε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, σε ομιλία του στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών που διεξάγεται στη Ρόδο.
Να υπενθυμίσουμε πως η παράταση του προγράμματος είναι και θέληση των Δήμων, καθώς οι εργαζόμενοι αυτοί καλύπτουν πολλές από τις ανάγκες της Αυτοδιοίκησης.
Τους πέντε άξονες στους οποίους διαρθρώνονται οι δράσεις κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης παρουσίασε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, κατά την ομιλία του στο τακτικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ).
Στην παρέμβασή του, ο κ. Χατζηδάκης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Περιφερειών ότι εξετάζεται η δυνατότητα παράτασης του τρέχοντος προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, με βάση τους διαθέσιμους πόρους. Έκανε επίσης γνωστό ότι με απόφασή του θα προστεθούν 12 εκατ. ευρώ από εθνικούς πόρους στο Πρόγραμμα Βασικής Επισιτιστικής και Υλικής συνδρομής προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση από το ΤΕΒΑ στο ΕΣΠΑ και να συνεχιστεί η παροχή δωρεάν τροφίμων και υλικών αγαθών στις Περιφέρειες όλης της χώρας.
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο – Μεταφορά μέσω θαλάσσης
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «καυτή πατάτα» για το Μαξίμου και η «βροχή» αιτημάτων για πρόωρες κάλπες
- «Φιλαράκια» – Η Λίζα Κούντροου λάτρεψε τη Φοίβη
- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»





