Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καπουτζίδης: «Και να μου γράψει κάποιος “ψόφος” στο Twitter τι θα πάθω;»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Και να μου γράψει κάποιος “ψόφος” στο Twitter τι θα πάθω;»

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Καλεσμένος στην «Ελένη» ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (21/11) ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την νέα θεατρική του παράσταση, την απόφασή του να μην μεταδώσει ξανά την Eurovision αλλά και το #metoo.

Αρχικά για το έργο του, που έχει τον αινιγματικό τίτλο «42497» και ανεβαίνει στο θέατρο Ήβη, ανέφερε ότι το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι από τον ίδιο.

«Νομίζω αυτή η παράσταση είναι αρκετά εξομολογητική. Το έργο αυτό είναι η συναισθηματική μου κατάσταση την περίοδο που γράφτηκε», περιέγραψε και σημείωσε ότι το έργο πραγματεύεται ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο παρουσιάζει πώς είναι ο κόσμος μετά από μία κλιματική αλλαγή που έχει φέρει το χάος.

«Ένιωσα μία μοναχικότητα, έζησα μία απομάκρυνση και έζησα μία μεγάλη απώλεια», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης σχετικά με την συγκεκριμένη περίοδο.

Για τα συναισθήματα που πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση ανέφερε πως είναι ο θυμός «υπάρχει “ατόφιος” θυμός, είναι άνθρωποι που είναι πολύ εγκλωβισμένοι  και σιγά-σιγά ανακαλύπτουν την αγάπη».

«Η αγάπη για την φύση, το “δέσιμο” με την φύση ήταν το ευχάριστο σε αυτή την κατάσταση της καραντίνας», συμπλήρωσε και εξήγησε γιατί σε αυτή την θεατρική παράσταση αποφάσισε να περιέχει και το κομμάτι της κλιματικής αλλαγής.

Για την απόφασή του να μη βρεθεί ξανά στη Eurovision, εξομολογήθηκε: «Το χάρηκα, το ευχαριστήθηκα, δεν θέλω να μου γίνει και αγγαρεία. Με την Μαρία Κοζάκου βλεπόμαστε και αγαπιόμαστε και εκτός Eurovision. Κάπου λίγο φτάνει. Καταρχάς κόντεψα να πεθάνω αυτή τη φορά που πήγα. Αφού σκέφτηκα πόσο πιο καθαρά να στο πει ο Θεός ότι έπρεπε να κάτσεις σπίτι σου. Τι δουλειά είχες να πας με το σπασμένο χέρι να κυκλοφορείς στο στάδιο; Πάρε τώρα έναν ιό και κάτσε στο νοσοκομείο».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στο coming out που έκανε το 2020 και στο #metoo.

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα από τη στιγμή που εγώ έκανα coming out το 2020 μιλάω πιο πολύ καθαρά, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, όχι κάθε τρεις και λίγο. Και να μου γράψει τώρα κάποιος “ψόφος” στο Twitter τι θα πάθω; Καρδιακή προσβολή; Δεν υπάρχει κάποια συνέπεια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Έχετε ακούσει άσχημα περιστατικά για τον χώρο του θεάτρου αυτή δεν είναι η πλήρης εικόνα. Υπάρχουν νέα παιδιά  που αγαπούν ο ένας τον άλλον και υποστηρίζονται. Εγώ σε τέτοιες ομάδες θέλω να είμαι και σε τέτοιες ομάδες θέλω να συμμετέχω».

Δείτε τη συνέντευξή του

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024