Τζέιμι Λι Κέρτις: Θέλω πολύ να ξανασυνεργαστώ με την Λίντσεϊ Λόχαν
Η γνωστή ηθοποιός θα ήθελε πολύ να ξανασυνεργαστεί με την Λίντσεϊ Λόχαν είτε σε ένα σίκουελ του «Freaky Friday» (Απίστευτη Παρασκευή), είτε σε κάποια άλλο έργο.
«Δεν θα υπήρχε τίποτα που θα μου άρεσε περισσότερο, ειλικρινά, από το να μπορέσω να δουλέψω ξανά μαζί με την Λίντσεϊ Λόχαν» δήλωσε η Τζέιμι Λι Κέρτις. Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People, τόνισε πως η συνεργασία αυτή μπορεί να γίνει είτε σε ένα σίκουελ του «Freaky Friday», είτε σε κάποια άλλο έργο.
Διαβάστε επίσης: Πώς ένας Αυστραλός έφηβος άλλαξε δραστικά τα δικαιώματα των τρανς
Στο ρόλο της «γιαγιάς»
Η Κέρτις, έχοντας από ότι φαίνεται πολύ φαντασία, έθεσε για πρώτη φορά την ιδέα του σίκουελ, «Freaky Friday 2» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The View τον Οκτώβριο, λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ να παίξει μια «γιαγιά» που αλλάζει σώμα με τη Λίντσεϊ Λόχαν.
«Έτσι, η Λίντσεϊ θα είναι η σέξι γιαγιά, που είναι ακόμα χαρούμενη με τον Μαρκ Χάρμον με όλους τους τρόπους που θα μπορούσες να ήσουν ευτυχισμένη με τον Μαρκ Χάρμον», είπε η Κέρτις. «Και απλά, θα ήθελα να δω τη Λίντσεϊ να είναι η καυτή γιαγιά και θα ήθελα να με δω να προσπαθώ να ασχοληθώ με νήπια σήμερα».
Και η Λόχαν δεν είναι αρνητική στο να συμμετάσχει σε ένα σίκουαλ της ταινίας, μιλώντας στις αρχές του μήνα στο The Tonight Show του Τζίμι Φάλον.
«Μιλήσαμε για αυτό, ναι», είπε στον Τζίμι Φάλον, υπενθυμίζοντας ότι άκουσε για πρώτη φορά για το concept ενώ δούλευε σε άλλο έργο.
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας


