Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζιζέλ: Αγνώριστο το top model μετά το διαζύγιο

Ζιζέλ: Αγνώριστο το top model μετά το διαζύγιο

Δύσκολη φαίνεται πως είναι η συγκεκριμένη περίοδος της ζωής της Ζιζέλ Μπούντχεν, μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι.

Δύσκολη φαίνεται πως είναι η συγκεκριμένη περίοδος της ζωής της Ζιζέλ Μπούντχεν, μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι.

Το πασίγνωστο μοντέλο με τις εκρηκτικές αναλογίες χώρισε μετά από χρόνια συμβίωσης με τον πρωταθλητή του NFL, με τις φωτογραφίες να δείχνουν ότι ήταν μια τραυματική εμπειρία για τη ζωή της.

Η Βραζιλιάνα top model έφυγε για διακοπές με τα παιδιά της στην Κόστα Ρίκα, με τους παπαράτσι να τη φωτογραφίζουν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, τα σχόλια συνόδευσαν αυτές τις φωτογραφίες δεν ήταν καλά, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που αναφέρθηκαν στα κιλά που έχει προσθέσει στη σιλουέτα της και πως η εμφάνισή της δεν θυμίζει σε τίποτα την άλλοτε εντυπωσιακή γυναίκα που μεσουράνησε στις πασαρέλες της τελευταίας δεκαετίας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της People Espanol, η Ζιζέλ φαίνεται να έχει πάρει δύο ή τρία κιλά, ενώ έδειχνε παντελώς ατημέλητη, πράγμα στο οποίο δεν έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της.

Διαζύγιο μετά από 13 χρόνια

Ζιζέλ Μπούντχεν και Τομ Μπρέιντι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής. Στις 28 Οκτωβρίου, το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, όλο αυτό το διάστημα και δυο τους, επεξεργάζονταν τους όρους που θα έθεταν.

Με νέες δηλώσεις του ο Τομ Μπρέιντι, τόνισε ότι δεν υπήρξε κακία μεταξύ τους και αποκάλυψε ότι σήμερα, το άλλοτε ερωτευμένο ζεύγος, διατηρεί φιλικές σχέσεις. Ο άσσος του NFL κατά τη διάρκεια του podcast του με Τζιμ Γκρέι με τίτλο «Let’s Go!», αφιέρωσε λίγα λεπτά και μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024