Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε τα παιδιά τους και έφυγε από το σπίτι - Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι μετά από 13 χρόνια;

Πήρε τα παιδιά τους και έφυγε από το σπίτι – Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι μετά από 13 χρόνια;

Άσχημα τα πράγματα...

Προβλήματα φαίνεται υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στη σχέση της Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι. Δημοσιεύματα τους θέλουν να χωρίζουν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ένας καβγάς έκανε το μοντέλο έξαλλο με αποτέλεσμα να πάρει τα παιδιά της και να πάει στο εξοχικό των γονιών της για να ηρεμήσει….

Χωρίζουν;

Σε συνεχείς καβγάδες είναι ο Τομ Μπρέιντι και η σύζυγός του Ζιζέλ Μπούντχεν, λόγω της απόφασής του να μην αποσυρθεί τελικά από το NFL.

Ο αθλητής είχε βγει σε σύνταξη με σκοπό να αφοσιωθεί στην οικογένεια του, ωστόσο, τελικά άλλαξε γνώμη, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο διεθνή μοντέλο.

«Είχαν συμφωνήσει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, αλλά μετά άλλαξε γνώμη» είπε πηγή. «Έχουν μια φλογερή σχέση. Η Ζιζέλ είναι ξεροκέφαλη -έχει αυτό το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο» συνέχισε μιλώντας στο Page Six.

«Ο Τομ και η Ζιζέλ είναι τσακωμένοι αυτή τη στιγμή. Υπάρχει πρόβλημα στον γάμο τους εξαιτίας της απόφασής του να μην αποσυρθεί τελικά. Η Ζιζέλ ήταν πάντα αυτή που φρόντιζε τα παιδιά» συνέχισε, προσθέτοντας πως αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν, αλλά οι δυο τους πάντα τα έβρισκαν.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024