Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάρον Στόουν: Eπική απάντηση σε πρώην σύντροφο που την παράτησε επειδή αρνήθηκε να κάνει μπότοξ

Σάρον Στόουν: Eπική απάντηση σε πρώην σύντροφο που την παράτησε επειδή αρνήθηκε να κάνει μπότοξ

Αν και η Στόουν είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε αισθητικές επεμβάσεις, σταμάτησε μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που οδήγησε σε εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών το 2001.

Το είδωλο του Χόλιγουντ μίλησε για τις εμπειρίες της από τη γήρανση σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue Arabia. Το να υποβάλλεσαι σε θεραπείες βελτίωσης της εικόνας είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο μεταξύ των σταρ του Χόλιγουντ, αλλά η 64χρονη Στόουν αποφάσισε να αγκαλιάσει το σώμα της όπως είναι, αγνοώντας κάθε πίεση να δείχνει με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Και η σούπερ σταρ κάνει πράξη τα όσα λέει.

Αναφερόμενη σε ένα πρόσφατο περιστατικό σχετικά με τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει με ζητήματα που σχετίζονται με τη γήρανση, η Σάρον αποκάλυψε ότι ένας πρώην σύντροφός της την παράτησε επειδή αρνήθηκε να κάνει μπότοξ.

Όταν ήταν σε σχέση με έναν νεότερο άνδρα, εκείνος τη ρώτησε αν χρησιμοποιεί μπότοξ. Η Σάρον απάντησε: «Θα ήταν μάλλον πολύ καλό για τον εγωισμό σου και τον δικό μου αν το έκανα». Η σχέση τους έληξε μετά από αυτό το περιστατικό. Η Στόουν αποκάλυψε ότι τον είδε μόνο μία ακόμη φορά μετά από αυτό και εκείνος δεν ενδιαφερόταν να την ξαναδεί. «Αν δεν με βλέπεις με άλλα μάτια σε παρακαλώ να βρεις το δρόμο προς την έξοδο», του είπε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι αισθάνεται πως «αυτή είναι η πιο συναρπαστική και δημιουργική περίοδος της ζωής μου». Αν και η Στόουν είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε αισθητικές επεμβάσεις, σταμάτησε μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που οδήγησε σε εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών το 2001. «Ήμουν στην εντατική για εννέα ημέρες και το ποσοστό επιβίωσης ήταν πολύ χαμηλό. Δεν χρειάζομαι κάποιον να με κάνει να αισθάνομαι άσχημα που γερνάω», δήλωσε το 2014 σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter.


«Υπήρχαν περίοδοι, όταν ήμουν στην κορυφή της δόξας, που έκανα μπότοξ και filler και άλλα τέτοια, και μετά είχα αυτό το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και την εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών και χρειάστηκε να κάνω πάνω από 300 ενέσεις μπότοξ και filler ώστε να βοηθήσω τη μία πλευρά του προσώπου μου να επανέλθει», είπε. Η νοσηλεία και το εγκεφαλικό επεισόδιο άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο η ηθοποιός βλέπει την αισθητική χειρουργική και τα ενέσιμα.

«Από χαριτωμένη πολυτέλεια έγινε επώδυνη νευρολογική ανάγκη» στα μάτια της. Η Στόουν δήλωσε: «Αισθάνομαι πραγματικά, πραγματικά ευτυχισμένη. Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενη».

Σε συνέντευξή της το 2014, η Στόουν συμπλήρωσε επίσης ότι δεν θεωρεί αρνητικό το ότι μεγαλώνει, επειδή όπως είπε σιβυλλικά «το να μεγαλώνω είναι ο στόχος μου». Σε μια άλλη συνέντευξη του 2020 στη Vogue της Γερμανίας, η Στόουν μοιράστηκε το ταξίδι της στην αποδοχή του σώματός της. «Υπήρξε ένα σημείο στα σαράντα μου όταν πήγα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί, κλείδωσα την πόρτα και είπα: Δεν θα βγω έξω μέχρι να μπορέσω να αποδεχτώ πλήρως το σώμα μου. Άρχισα να κλαίω στη θέα του ελαφρώς γερασμένου σώματός μου και του προσώπου μου στον μεγεθυντικό καθρέφτη» παραδέχτηκε. Τελικά, όμως, συνειδητοποίησε ότι το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης με λίγη ρουτίνα και αυτοφροντίδα. «Για μένα, η πειθαρχία είναι ένα είδος ελευθερίας», είπε κάποτε.

Πιο πρόσφατα, η Στόουν μοιράστηκε μια φωτογραφία της στη σελίδα της στο Instagram, όπου είναι με μαγιό και απολαμβάνει τη μέρα δίπλα στην πισίνα, γράφοντας τη λεζάντα: «Υπέροχα ατελής μια τέλεια μέρα».

Μιλώντας για την ισχυρή εικόνα και την εξίσου εντυπωσιακή ιστορία πίσω από αυτήν, η Στόουν είπε στη συνέντευξή της ότι περνούσε ένα απόγευμα με τη φίλη της όταν και οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να κάνουν κλικ η μία στην άλλη για να δείξουν πόσο όμορφη είναι η καθεμία τους. «Το ανέβασα επειδή νιώθω ότι οι γυναίκες γίνονται αόρατες όταν γινόμαστε μαμάδες και είμαστε 45 ετών και οι άνθρωποι περνούν δίπλα μας σαν να μην υπάρχουμε»», εξήγησε η Στόουν.

Η ίδια και οι φίλες της αποφάσισαν επίσης να ενθαρρύνουν και να εμψυχώνουν η μία την άλλη, επειδή «η ζωή δεν σε κάνει πάντα να νιώθεις νικήτρια καθώς μεγαλώνεις». Σε μια άλλη εικόνα της που μοιράστηκε στο Instagram στα τέλη Αυγούστου, αστειεύτηκε: «Γιατί πάντα μπαίνω σε φόρμα όταν τελειώνουν τα καλοκαίρια;».

Sports in

Το πόδι μιας «αρκούδας» διασχίζει την Ευρώπη - Ανάλυση του Economist

Στο αμείλικτο ερώτημα «τι θα γίνει εάν χάσει η Ουκρανία» επιχειρεί να απαντήσει ο Economist

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024