Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα καταγγελία για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: «Εκσπερμάτωσε πάνω μου, στο στήθος μου και στο πρόσωπο μου»

Νέα καταγγελία για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: «Εκσπερμάτωσε πάνω μου, στο στήθος μου και στο πρόσωπο μου»

Πολλές είναι οι γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον γνωστό παραγωγό είτε για σεξουαλική παρενόχληση, είτε για κακοποίηση.

Ηθοποιός και χορεύτρια του «Dirty Dancing: Havana Nights», η οποία στο δικαστήριο συστήθηκε ως «Άσλεϊ Μ.», κατηγορεί τον Χολιγουντιανό παραγωγό πως αυνανίστηκε στο πρόσωπο και το στήθος της, ενώ η βοηθός του τον περίμενε έξω από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, όλα αυτά συνέβησαν κατά το 2003, όταν εκείνη ήταν 22 ετών και δούλευε για το σίκουελ της ταινίας «Dirty Dancing», το οποίο ανήκε στην εταιρεία παραγωγής του Γουάινσταϊν.

Διαβάστε επίσης: Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Οριστικό τέλος στον γάμο τους – «Θρίλερ» με την αμύθητη περιουσία που πρέπει να χωρίσουν

Η γυναίκα ήταν τότε μπαλαρίνα και αναφέρει πως ο παραγωγός την προσέγγισε για μια σκηνή στην αίθουσα χορού, μαζί με άλλους χορευτές. Ωστόσο, κατά την πρώτη τους συνάντηση, την έβγαλε έξω από το δωμάτιο για να μιλήσουν «πιο ήσυχα».


Της ζήτησε να του κάνει μασάζ γυμνή

«Μου είπε ότι θα είναι απλά ένα μασάζ και με συμβούλευσε να μην ανησυχώ. Έφερε ως παράδειγμα τη Γκουίνεθ Πάλτροου και μου είπε «κοίταξε τι καριέρα κάνει τώρα»», αναφέρει η Άσλεϊ.

Τόνισε μάλιστα, πως η ίδια τον απέρριψε τότε και ενώ μίλησε σε έναν από τους παραγωγούς, αλλά και σε έναν χορογράφο για το τι είχε συμβεί, εκείνοι την αγνόησαν.

Όταν όμως, επέστρεψε στο σετ την επόμενη ημέρα, ο Γουάινσταϊν ήταν έξαλλος μαζί του.

«Με περίμενε με τη βοηθό του, τη Μπόνι Χανγκ. Ήταν πολύ επιθετικός και μου είπε να μπω σε μια λιμουζίνα. Εγώ κοιτούσα τη βοηθό του και της ζητούσα βοήθεια με τα μάτια μου. Εκείνη τότε γύρισε και μου είπε «μην ανησυχείς, θα είμαι μαζί σας όλη την ώρα, απλώς θέλει να σου μιλήσει για την ταινία»», κατέθεσε η γυναίκα ενώπιον του Δικαστηρίου.

Η παράπλάνηση και το ξενοδοχείο

Αν και ένιωθε πολύ φοβισμένη, μπήκε στη λιμουζίνα, επειδή την καθησύχασε το γεγονός ότι η Χανγκ θα ήταν μαζί της. Μετά από μια σύντομη διαδρομή 10 – 15 λεπτών, η λιμουζίνα σταμάτησε μπροστά σε ένα ξενοδοχείο.

«Ανησυχούσα, όμως ένιωσα παρηγοριά που η Μπόνι ήταν εκεί. Αλλά και πάλι αναρωτιόμουν τι συνέβαινε. Με οδήγησαν σε μια αίθουσα, ο Χάρβεϊ άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα και μετά μπήκα εγώ. Η Μπόνι έκλεισε την πόρτα και έμεινε πίσω», περιγράφει.

Ο παραγωγός έγινε αμέσως πολύ επιθετικός απέναντί της και την έσπρωξε στο κρεβάτι. Αφού την έγδυσε από τη μέση και πάνω, γδύθηκε κι εκείνος και της είπε: «Δεν θα κάνουμε σεξ. Δες το σαν μια γυμνή αγκαλιά».

«Φοβήθηκα πολύ, δεν ήξερα τι να κάνω και του ζήτησα να σταματήσει. Δεν το έκανε, με αγκάλιαζε κι έπιανε το στήθος μου. Εκσπερμάτωσε πάνω μου, στο στήθος μου και στο πρόσωπό μου», λέει η γυναίκα σήμερα και δηλώνει πως «νιώθει ευγνώμων που δεν τη βίασε».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024