Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε την πρώτη της συναυλία στον Σταυρό του Νότου Plus, παρουσία πολλών φίλων της. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η καλή φίλη της Μαρία Σολωμού καθώς και η Αθηνά Οικονομάκου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Κωνσταντίνος Δέδες, η Τζένη Θεωνά, ο Θοδωρής Μαραντίνης και πολλοί ακόμα.
H Μαρία Σολωμού ήταν παρέα με τη φίλη της Κατερίνα Θεοχάρη. Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε στη σκηνή μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και δέχτηκαν τα χειροκροτήματα του κοινού, μεταξύ άλλων και της Μαρίας.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.