
Ηλιόπουλος για υποκλοπές: Ο κ. Οικονόμου έσπασε τα κοντέρ γελοιότητας λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι θύμα παρακολούθησης
«Αν ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να πέσει άπλετο φως στις υποκλοπές δεν θα είχε προστατεύσει τους Γρηγόρη Δημητριάδη, Γιάννη Λαβράνο και Φέλιξ Μπίτζιο»
«Ο κ. Οικονόμου έσπασε τα κοντέρ γελοιότητας λέγοντας ότι ο εγκέφαλος των παρακολουθήσεων, ο κ. Μητσοτάκης, είναι θύμα παρακολούθησης» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις υποκλοπές κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να υιοθετεί ξεκάθαρα την άποψη ότι υπάρχει στενή σύνδεση των κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, Γιάννη Λαβράνου και Φέλιξ Μπίτζιου, οι οποίοι φέρεται να έχουν συνεργαστεί για τις υποκλοπές με το Pretador. Κι επί της ουσίας συνδέει αυτούς που έφεραν το σύστημα υποκλοπών στην Ελλάδα με το ίδιο το πρωθυπουργικό γραφείο.
Συνδέει Γρηγόρη Δημητριάδη, Γιάννη Λαβράνο και Φέλιξ Μπίτζιο
Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπασε όλα τα κοντέρ γελοιότητας, ισχυριζόμενος ότι ο κ. Μητσοτάκης, δηλαδή ο εγκέφαλος και ιθύνων νους του παρακρατικού μηχανισμού παρακολουθήσεων, είναι θύμα παρακολούθησης. Το μόνο «κέντρο» που χρησιμοποιούσε και πιθανόν να χρησιμοποιεί ακόμα το Predator, είναι το ίδιο το πρωθυπουργικό γραφείο.
»Αν ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να πέσει άπλετο φως στις υποκλοπές δεν θα είχε προστατεύσει τους Γρηγόρη Δημητριάδη, Γιάννη Λαβράνο και Φέλιξ Μπίτζιο για να μην καταθέσουν στην Εξεταστική. Αλλά ακριβώς για αυτό αρνήθηκε την κλήση τους: Γιατί φοβάται ότι αν μιλήσουν θα αποκαλυφθεί η ενοχή του».
.@n_iliopoulos: Ο κ. Οικονόμου έσπασε τα κοντέρ γελοιότητας λέγοντας ότι ο εγκέφαλος των παρακολουθήσεων, ο κ. Μητσοτάκης, είναι θύμα παρακολούθησης
[Απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον κυβερνητικό εκπρόσωπο – https://t.co/4czrKwSk0E] pic.twitter.com/ohEfFYmkGQ— ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) November 7, 2022
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Έλεγχοι της ΑΑΔΕ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – 110 παραβάσεις και 48ωρο λουκέτο σε τρεις σε επιχειρήσεις εστίασης
- Ζάκυνθος: Κλειστό και φέτος το «Ναυάγιο»
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ηράκλειο: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη επιχειρηματίας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συντρόφου του
- Νοσοκομείο στην Αγγλία έδιωξε τρεις φορές 20χρονη ασθενή χωρίς να την εξετάσει – Πέθανε σπίτι της
