Μετά τις δηλώσεις των γιών της, που δηλώνουν απογοητευμένοι με τη δράση της, η Μπρίτνεϊ δεν άλλαξε συμπεριφορά και δεν δείχνει να βάζει μυαλό.
Την ίδια ώρα οι χρήστες των social media την κράζουν με κάθε ευκαιρία για τις γυμνές πόζες και θεωρούν ότι χρειάζεται κάποια ιατρική βοήθεια.
Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια ανέβασε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει στην ακτή γυμνή, φορώντας μονάχα ένα κόκκινο καπέλο. Έχει φροντίσει να καλύψει τα απόκρυφα σημεία του σώματός της με μερικά emoji σε σχήμα λουλουδιού.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας