Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο 4-0: Ο Ντεμπελέ μετέτρεψε σε εφιάλτη την επιστροφή του Βαλβέρδε στο «Καμπ Νου»

Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο 4-0: Ο Ντεμπελέ μετέτρεψε σε εφιάλτη την επιστροφή του Βαλβέρδε στο «Καμπ Νου»

Τρεις ασίστ και ένα γκολ από τον ασταμάτητο Ντεμπελέ στο 4-0 της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές στο ματς!

Ύστερα από 2,5 χρόνια ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε στο «Καμπ Νου», ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα, αλλά οι Καταλανοί δεν του επιφύλαξαν και την καλύτερη υποδοχή.

Με τον Ντεμπελέ να βρίσκεται σε τρομερό βράδυ, να μοιράζει τρεις ασίστ και να πετυχαίνει ένα γκολ, η ομάδα του Τσάβι διέλυσε με 4-0 την Μπιλμπάο και επέστρεψε στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές στο ματς, με τους Γκάβι, Ρομπέρτο, Ερέρα και Ντάνι Γκαρθία να αποχωρούν τραυματίες.

Πριν από τρεις μέρες κόντρα στη Βιγιαρεάλ η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε επτά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχει τρία γκολ και να πάρει τη νίκη. Κόντρα στους Βάσκους το έκανε μέσα σε δέκα λεπτά όπου σκόραρε τρεις φορές και ουσιαστικά έληξε η σεμνή τελετή. Από ασίστ του Λεβαντόφσκι στο 12′ ο Ντεμπελέ έκανε το 1-0 με κεφαλιά για την Μπάρτσα και στη συνέχεια ο Γάλλος ανέλαβε το ρόλο του δημιουργού.

Έδωσε ασίστ στον Ρομπέρτο που με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0 στο 18′ και έκανε το ίδιο και στο 22′ για τον Λεβαντόφσκι που υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε φανταστικά το σώμα του και εκτέλεσε τον Σιμόν για το 3-0. Στο 53′ η Μπαρτσελόνα, που έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, είχε δοκάρι σε προβολή του Πέδρι και το τελικό 4-0 ήρθε στο 74′ όταν από την τρίτη ασίστ του Ντεμπελέ ο Φεράν εκτέλεσε με το δεξί μέσα από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Κουντέ (63’ Αλόνσο), Έρικ Γκαρσία, Μπαλντέ, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι (62’ Φεράν Τόρες), Γκάβι (35’ Κεσί), Λεβαντόφσκι (62’ Φάτι), Ντεμπελέ (77’ Πάμπλο Τόρε).

Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μαρκος (60’ Σάνσετ), Γιούρι, Μαρτίνεθ, Γεράι, Αντέρ (21’ Ντάνι Γκαρσία, 60’ Λέκουε), Βέσγα, Θάραγα (70’ Ραούλ Γκαρσία), Μπερενγκέρ, Ι.Ουίλιαμς (70’ Βενσεδόρ), Ν.Ουίλιαμς.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024