GNTM: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μικαέλα – «Έχω τύψεις που…»
Τι έχει συμβεί;
Ιδιαίτερα φορτισμένη είναι η Μικαέλα στο GNTM, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Έφης, με την οποία είχαν αναπτύξει φιλία μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού μόδας.
Η διαγωνιζόμενη νιώθει μόνη σε αυτήν την πορεία καθώς πλέον είναι η μοναδική υποψήφια, η οποία είναι σε μεγαλύτερη ηλικία σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια.
- Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή στο GNTM – H εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς
«Δύσκολο ήταν το πρώτο ξύπνημα χωρίς την Έφη. Όλη μέρα προσπαθώ να συνέλθω και τώρα πάλι πρέπει να τα σκέφτομαι αυτά. Νιώθω λίγο μόνη, ένα είδος εγκατάλειψης, αλλά δεν φταίει η Έφη για αυτό. Μόνη μου το δημιούργησα αυτό».
Όταν έφτασαν στη βίλα η Mary Vitinaros κι ο Χρήστος Μπίρμπας, συνέχισε: «Εντάξει είμαι. Θέλω το χρόνο μου. Μην μου δίνετε σημασία, δεν θέλω να χαλάτε την ενέργειά σας για αυτό. Μια χαρά θα είμαι.
»Έχω τύψεις που την πίεσα να μείνει. Ήθελα να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί. Να μην είμαι η μόνη μεγάλη γυναίκα σε αυτήν την περιπέτεια» είπε συγκινημένη η Μικαέλα.
- Πώς το χάος του Κόπα Άφρικα, προκαλεί πονοκέφαλο στις εταιρείες ανά τον πλανήτη
- Αφθώδης πυρετός: Εντοπίστηκαν οκτώ νέα κρούσματα στη Λέσβο
- Φάμελλος: Υπήρξε κεντρικός σχεδιασμός στο θέμα των υποκλοπών, ο Μητσοτάκης οφείλει απαντήσεις
- Τέλος εποχής στη Λίβερπουλ: Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Σαλάχ
- LIVE: Βαλένθια – Ολυμπιακός
- Το Πεντάγωνο ετοιμάζεται να στείλει άλλους 3.000 στρατιώτες στη Μέση Ανατολή


