«Δεν θέλω να παίζω ως ανέκδοτο στα sites για την καριέρα στο εξωτερικό που δεν έγινε. Δεν με πείραξε καθόλου. Δεν το είδα καν, να σου πω την αλήθεια. Δακρύζω για κάποιον λόγο από τη συγκίνηση που σε βλέπω» ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία αναφέρθηκε στη συνέχεια στις λεπτομέρειες της καλοκαιρινής της περιοδείας και τις πρόβες για το νέο θεατρικό, στο οποίο πρωταγωνιστεί.
«Η περιοδεία δεν είναι περίπατος, είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τον ηθοποιό γιατί μετακινείσαι συνέχεια, δεν είσαι πάντα στα πιο φιλόξενα θέατρα γι’ αυτό που κάνουμε εμείς. Πω πω, πάρα πολύ δακρύζω» πρόσθεσε η ηθοποιός που είχε δακρύσει στον «αέρα».
«Τι έγινε ρε παιδιά; Κάτι σου έκαναν πίσω οι δικοί μου; Να σου δώσω λίγο χρόνο; Έγινε κάτι; Να ανησυχήσω;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας