Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλέκτρα Νικολούζου: Η πρόταση για το «Μαύρο Ρόδο» ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου

Ηλέκτρα Νικολούζου: Η πρόταση για το «Μαύρο Ρόδο» ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου

Η «Αγγελική Σπηλιώτη Καστρινού» μιλά για την επιτυχημένη σειρά του MEGA και δίνει ένα μεγάλο spoiler για τη συνέχεια

Η Ηλέκτρα Νικολούζου, ή αλλιώς η τηλεοπτική Αγγελική από το «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τα σκοτάδια και το φως της ζωής της, το όνειρο που εγκατέλειψε και την «παράλυση» από έρωτα.

Η ηθοποιός ήρθε στην Αθήνα μόνη της, στην ηλικία των 18 ετών, για να σπουδάσει χορό που ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Όμως τον παράτησε και ο δρόμος την έβγαλε στο Θέατρο Τέχνης.

«Κατάλαβα ότι με περιόριζε ο χορός. Έπρεπε να ξυπνάω στις 6:00 κάθε μέρα, να τρώω συγκεκριμένα πράγματα και να ζυγίζομαι κάθε μέρα. Όταν παράτησα το χορό δεν το είπα στους γονείς μου για να μην τους στενοχωρήσω και μόνη μου επέλεξα να πάω στο Θέατρο Τέχνης», ανέφερε.

Επίσης, παραδέχθηκε πως πέρασε ένα μικρό σκοτάδι στη ζωή της όταν παράτησε τον χορό ενώ αναφέρθηκε και στον Μιχαήλ Μαρμαρινό, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια.

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι 20 χρόνια με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό. Η ψυχή μας το ξέρει, αλλά έχει απίστευτες αρετές. Ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος όπως ο Μιχαήλ είναι ποιητής. Τον αγαπώ, αλλά ταυτόχρονα θέλω να του βγάλω τα μάτια!», είπε.

Αν και είναι τρομερά πειθαρχημένη, στον έρωτα παραδίδεται ολοκληρωτικά και γίνεται «βούτυρο».

«Άξιζε τον κόπο που έζησα τον έρωτα και παρέλυσα και θα συνεχίσω να παραλύω. Θα ήθελα να έχω οικογένεια και ακόμη θέλω, αλλά μπορεί να το έχω εξιδανικεύσει μέσα μου, γιατί έλεγα ότι θέλω να κάνω παιδί από έρωτα. Ήμουν υπέρ – ρομαντική».

«Το «Μαύρο Ρόδο» ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου»

Η Ηλέκτρα Νικολούζου συμμετέχει στη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και υποδύεται την «Αγγελική Σπηλιώτη Καστρινού». Όπως αποκάλυψε, η πρόταση για να παίξει στη σειρά ήρθε σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της.

«Είχα περάσει μία δύσκολη προσωπική ιστορία, έκλεισα τα πάντα και πήγα στην Κέρκυρα. Ήθελα να γιατρευτώ και γι’ αυτό πήγα εκεί, μέχρι που μία μέρα οι γονείς μου διαισθάνθηκαν ότι κάτι καλό θα μου συμβεί και ήρθε η πρόταση για τη σειρά».

«Ήρθα στην Αθήνα, συνάντησα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, διαβάσαμε μία σκηνή με την Λεωνίδα Κακούρη και ήταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Πέρασα μία περίοδο δύσκολη και τοξική στην προσωπική μου ζωή και βγήκα στο φως μαζί με το «Μαύρο Ρόδο». Η δυσκολία έφερε μεγάλα δώρα», εξομολογήθηκε.

Για τον ρόλο της είπε πως μέχρι στιγμής οι τηλεθεατές έχουν δει μία πλευρά μόνο της «Αγγελικής», η οποία θέλει να εκδικηθεί τον σύζυγό της, αλλά δεν γνωρίζουν τους λόγους που θέλει να το κάνει.

«Ο Θέμης Καστρινός πήρε την «Αγγελική» πολύ μικρή, αλλά το θέμα της ήταν πάντα η μητέρα της, γιατί ήταν πάντα η μεγάλη σκιά και η μεγάλη απουσία στη ζωή της. Η «Αγγελική» πήγε στον Θέμη γιατί ήταν το αντίθετο από αυτό που της έλεγε η μητέρα της. Στον εραστή της, τον Βίκο, η «Αγγελική» συναντά μία τρυφερότητα που της έχει λείψει από τον άντρα της, γιατί ο Βίκος είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της», σημείωσε.

Η Ηλέκτρα Νικολούζου αποκάλυψε ακόμη πως θα δούμε την «Αγγελική» να επεμβαίνει στον έρωτα που νιώθει ο γιος της, Πέτρος, για την δόκιμη μοναχή Ελισάβετ.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024