Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει για το «Μαύρο Ρόδο»: Ο Πέτρος δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει για το «Μαύρο Ρόδο»: Ο Πέτρος δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ

Πολλοί τηλεθεατές υποψιάζονται πως πίσω από το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος με τους φίλους του κρύβεται μία ακατανίκη έλξη προς την Ελισάβετ

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και έριξε φως στις αθέατες πτυχές του Πέτρου Καστρινού.

«Έχω αγαπήσει τον Πέτρο Καστρινό από το «Μαύρο Ρόδο» γιατί είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτόν. Ο Πέτρος θα κάνει πράγματα που δεν εγκρίνουμε, δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ. Όταν σου λέει ο άλλος «μέχρι εδώ» είναι μέχρι εδώ. Το ότι ο Πέτρος δε σέβεται τα όρια της Ελισάβετ δεν τον κάνει κακό, αλλά ανώριμο και αλαζόνα».

Πολλοί τηλεθεατές υποψιάζονται πως πίσω από το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος με τους φίλους του κρύβεται μία ακατανίκη έλξη προς την Ελισάβετ.

«Το στοίχημα το βάζει με τους φίλους του, γιατί ουσιαστικά ντρέπεται να τους πει ότι του αρέσει η δόκιμη μοναχή. Είναι μία πρόφαση για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν ενδίδει εύκολα, το βασικό εμπόδιο είναι ότι αυτή η κοπέλα έχει ταχθεί στο Θεό, αλλά υπάρχει μία βαθιά σύνδεση αυτών των δυο παιδιών», αποκάλυψε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως βασανίστηκε μέσα του μέχρι να πει το «ναι» σε ένα σίριαλ με απαιτητικά γυρίσματα, καθώς ανησυχούσε ότι είναι πολύ νωρίς και δεν θα έπρεπε να το κάνει.

«Την πρώτη μέρα που θα είχαμε γύρισμα, σηκώθηκα από το κρεβάτι μου και ζαλιζόμουν. Νόμιζα ότι τα είχα πάθει όλα, νόμιζα ότι δεν θα πάω στο γύρισμα», είπε.

Για την Φωτεινή Παπαθεοδώρου, την τηλεοπτική Ελισάβετ, δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος που πέτυχε η χημεία τους. «Έχει πρόσωπο αγγελικό, είναι παρούσα, επαγγελματίας, συνεπής, διαβασμένη, έχει χιούμορ…», είπε για τη συμπρωταγωνίστριά του.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αναφέρθηκε στην προσωπική του διαδρομή, όταν οι πανελλήνιες τον οδήγησαν στις οικονομικές σπουδές. Παρακολούθησε το πρώτο έτος, όμως πέρασε κατευθείαν στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι ήταν οι γονείς του.

«Δεν πιστεύω ότι κάνουμε θέατρο για ψυχοθεραπεία. Δεν είναι αυτός ο δρόμος, γιατί μπορεί να τρελαθείς ακόμη πιο πολύ εάν δεν είσαι καλά. Πρέπει να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου για να γίνεις ηθοποιός, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος και με το μέσα σου, με τα σκοτάδια σου, και πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς».

Ο ηθοποιός ξεκίνησε ψυχοθεραπεία στην ηλικία των 18 ετών από επιλογή και χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αφορμή.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024