Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κόλλησαν» στο μηδέν Άιντραχτ και Τότεναμ (0-0)

«Κόλλησαν» στο μηδέν Άιντραχτ και Τότεναμ (0-0)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Τότεναμ έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν… αγκαζέ στον όμιλο, έχοντας από 4 βαθμούς.

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στην Φρανκφούρτη ανάμεσα στην Άιντραχτ και την Τότεναμ (0-0), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο μηδέν και συνεχίζουν… αγκαζέ, έχοντας από 4 βαθμούς. Στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς η Σπόρτινγκ, παρά την ήττα από την Μαρσέιγ με 4-1. Οι Μασσαλοί είναι στην τελευταία θέση με τρεις βαθμούς, αλλά παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν στο 7ο λεπτό με τον Εμερσον, μετά την πάσα του Ντάιερ, αλλά το σουτ που έκανε ο Βραζιλιάνος από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο. Στο 12’ ο Σον εκτέλεσε το φάουλ που είχε κερδίσει η Τότεναμ, αλλά η μπάλα πέρασε από τους Ρομέρο και Κέιν και οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να βάλουν δύσκολα στον Τραπ.
Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Λίντστρεμ, αλλά το σουτ που έκανε κόντραρε στα σώματα και πέρασε δίπλα από την εστία του Γιορίς. Στο 28ο λεπτό το μακρινό σουτ του Κέιν έφυγε άουτ, όπως επίσης και το πλασέ του Σον στο 41’ από το ύψος του πέναλτι.

Στο 50’ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Σο σήκωσε στον Κνάουφ, αυτός σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Γιορίς απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα ο Χασέμπε έσωσε την Άιντραχτ με προβολή μετά από σουτ του Κέιν, ενώ στο 55’ ο Σον αστόχησε με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στην άμυνα της Τότεναμ και ο Λίντστρεμ σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά δεν βρήκε στόχο, παρότι είχε «φάτσα» όλη την εστία.

Στο 76’ το σουτ του Καμάντα έφυγε άουτ, όπως και το αντίστοιχο του Σον στο 83’, μετά το γύρισμα του Σεσενιόν. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό και να συνεχίζουν χέρι – χέρι.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Εντικά, Γιάκιτς, Κνάουφ, Τούτα, Χασέμπε, Ρόντε (71’ Πελεγκρίνι), Καμάντα, Σο, Λίντστρεμ (87’ Εμπιμπέ), Κολο Μουανί (57’ Μπορέ).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Λενγκλέ (79’ Μπεν Ντέιβις), Ρομέρο, Πέρισιτς (70’ Σεσενιόν), Έμερσον, Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Ριτσάρλισον (79’ Μπράιαν Χιλ), Μπεντανκούρ, Σον, Κέιν

Η βαθμολογία:

Σπόρτινγκ Λισαβόνας 6
Τότεναμ 4
Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4
Μαρσέιγ 3

Η επόμενη αγωνιστική:

Τότεναμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (12/10)
Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ (12/10)

Sports in

Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν 2-0: Πρόκριση στην παράταση για τους «βιόλα»

Η Βικτόρια Πλζεν άντεξε για 90 λεπτά, αλλά στην παράταση η Φιορεντίνα, που είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα, νίκησε με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024