Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη για την Λίβερπουλ (2-0) – Μυθική εξάρα της Νάπολι (1-6)

Νίκη για την Λίβερπουλ (2-0) – Μυθική εξάρα της Νάπολι (1-6)

Με τον Κώστα Τσιμίκα στο αρχικό σχήμα η Λίβερπουλ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ρέιντζερς με 2-0 στο «Άνφιλντ», πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη νίκη της στην φάση των ομίλων. Συνεχίζει ακάθεκτη η αρμάδα του Σπαλέτι, που έκανε… πάρτι κόντρα στον Άγιαξ (6-1), απολαμβάνοντας έτσι την μοναξιά στην κορυφή του πρώτου ομίλου.

Mε τον Κώστα Τσιμίκα για ακόμη ένα ματς να παίρνει φανέλα βασικού, η Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα με 2-0 της Ρέιντζερς στο «Άνφιλντ», διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες της στον όμιλο.

Η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένη να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα την έβαζε από νωρίς στη θέση του οδηγού και αυτό το βρήκε μόλις στο 7′, όταν ο Αλεξάντερ Άρνολντ εκτέλεσε αριστουργηματικά την εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, για το 1-0 των «Reds».

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν την Λίβερπουλ να πιέζει και να χάνει πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ντίας και Σαλάχ, με το 1-0 να είναι το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Η ομάδα του Κλοπ συνέχει στο ίδιο τέμπο και στην επανάληψη, με τον Σαλάχ να «σφραγίζει» την νίκη για την Λίβερπουλ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 53′.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Χέντερσον (70′ Φαμπίνιο), Τιάγκο, Σαλάχ, Ζότα (69′ Φιρμίνο), Ντίας, Νούνιες.

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέρ, Γκόλντσον, Ντέιβις (66′ Τζακ), Κινγκ, Μπάρισιτς, Λούνστραμ, Ντέιβις, Τίλμαν (66′ Σακάλα), Κεντ, Μορέλος.

Η Νάπολι «σάρωσε» τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ (6-1)

Σε μια βραδιά που θα γραφτεί στην ιστορία, η Νάπολι ταπείνωσε τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ με 6-1, κάνοντας έτσι το 3Χ3 στον όμιλο, απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής.

Το «τρένο» του Σπαλέτι, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Κουντούς με την συμπλήρωση δέκα λεπτών, στην συνέχεια ήταν απλά… απολαυστικό.

Ρασπαντόρι (18′), Ντι Λορέντζο (33′) και Ζιλιένσκι (45′), έγραψαν το 1-3 του πρώτου ημιχρόνου, με τους Ιταλούς να κάνουν ότι θέλουν μέσα στο γήπεδο κόντρα στον «Άιαντα».

Η Νάπολι δεν άφησε το πόδι από το… γκάζι ούτε στο δεύτερο μέρος πετυχαίνοντας αλλά τρία τέρματα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ρασπαντόρι (48′) και τους Κβαρατσέκλια (63′) και Σιμεόνε (81′) να διαμορφώνουν το εντυπωσιακό 1-6.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024