Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή τους όταν αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο του Κώστα Καζάκου και ανέφερε: «Η δουλειά βοηθάει να το περάσεις πιο ομαλά. Οτιδήποτε μπορεί να σου απασχολήσει το μυαλό βοηθάει. Είχε ακόμα μπροστά του αρκετά χρόνια μακάρι να φτάσουμε και εμείς τα χρόνια του», είπε και συνέχισε: «Δεν ένιωσα μόνος. Πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν έχω τώρα πιο πάνω να απευθυνθώ. Έτσι είναι η ζωή, όταν δεν διαταράσσεται η φυσική σειρά, είναι όλα καλά. Η φυσική σειρά είναι ότι το παιδί πρέπει να θάψει τον πατέρα όχι ο πατέρας το παιδί» , πρόσθεσε.
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε ότι ο πατέρας ακόμα και μετά το πρόβλημα της υγείας του δεν σταμάτησε να σκέφτεται τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο. Σύμφωνα με το γιο του η τελευταία του επιθυμία ήταν να ανέβει ξανά στο θεατρικό σανίδι. «Ήθελε μέχρι και την τελευταία στιγμή να πάει στο θέατρο, να παίξει» δήλωσε ο ίδιος.
Ο Κώστας Καζάκος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αντιμετωπίζοντας σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Ο Κώστας Καζάκος είχε νοσήσει από κορονοϊό και αυτό είχε επιβαρύνει την υγεία του ενώ θυμίζουμε πως τον περασμένο Απρίλιο είχε αποχωρήσει από την παράσταση οπού πρωταγωνιστούσε.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας