Συναυλία για τα περιπλανώμενα – αδέσποτα ζωάκια από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»
Στη συναυλία που θα έχει ελεύθερη είσοδο συμμετέχουν αφιλοκερδώς πολλοί καλλιτέχνες.
Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δίνει το παρών για μια ακόμα φορά σε ένα ευαίσθητο θέμα που δίνει ακόμα μια θλιβερή «πρωτιά» στην χώρα μας: στο θέμα των αδέσποτων. Είναι δυστυχώς καθημερινή εικόνα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας η εγκατάλειψη και η κακοποίηση των αδέσποτων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 8:30μμ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» στον Κορυδαλλό και συνδράμουν ο ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) και ο ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά).
Διαβάστε επίσης: Οκτώβριος στο Θέατρο Τέχνης, οι παραστάσεις

Η αγάπη του Μίκη Θεοδωράκη στα αδέσποτα
Ο ΔΙΚΕΠΑΖ λειτουργεί από τις 15 Ιανουαρίου 2003 στο Σχιστό Περάματος, με σημαντικό έργο αφού 45.000 αδέσποτα ως τώρα έχουν λάβει τις πολύτιμες υπηρεσίες του).
Ο Μίκης Θεοδωράκης, έδινε πάντα το παρών όσο ζούσε, φιλοξενώντας στο σπίτι του μεγάλο αριθμό αδέσποτων, συμμετέχοντας και ενισχύοντας τις προσπάθειες των Φιλοζωικών Οργανώσεων της γειτονιάς του αλλά και άλλων περιοχών.
Η Λαϊκή Ορχήστρα που φέρει το όνομά του, συνεχίζοντας το έργο του και σ’ αυτόν τον τομέα, συμμετέχει αφιλοκερδώς σε τη μεγάλη συναυλία που οργανώνεται από το ΔΙΚΕΠΑΖ, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων, αρμοδίων, φορέων και πολιτών για το θέμα των αδέσποτων.

Στην συναυλία αυτή συμμετέχουν επίσης αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες:
Ρίτα Αντωνοπούλου, Παντελής Αμπαζής, Γεράσιμος Ανδρέατος, Γρηγόρης Βαλτινός, Φωτεινή Βελεσιώτου, Καλλιόπη Βέττα, Ελένη Δήμου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ηρώ, Άγγελος Θεοδωράκης, Δημήτρης Κανέλλος, Αργυρώ Καπαρού, Γιάννης Κορίζης, Σπύρος Κουτσοβασίλης, Βασίλης Λέκκας, Νίκος Λόλης, Σαββέρια Μαργιολά, Τατιάνα Παπαμόσχου, Παναγιώτης Πετράκης, Κώστας Πρέκας, Μαρία Ρεμπούτσικα, Γιάννης Σαββιδάκης, Κώστας Σκόνδρας, Μαρία Σουλτάτου, Ελένη Φιλίνη, Άννα Φόνσου, Μπέττυ Χαρλαύτη, Μαίρη Χρονοπούλου.
Πληροφορίες
Κρατήσεις θέσεων : Ticket services .gr τηλ. 210 -7234567
Η προσέλευση του κοινού στον θέατρο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης (μέχρι τις 20.00).
Μετά τις 20:00, εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις , θα διατίθενται κατά σειρά προτεραιότητας σε θεατές που τυχόν περιμένουν σε ουρά αναμονής.
- Σε συζήτηση «εφ’ όλης της ύλης για το Αιγαίο» καλεί ο Φιντάν – Μία η ελληνοτουρκική διαφορά απαντά η Αθήνα
- Ζέλσον: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, ήμασταν άτυχοι στα προηγούμενα ματς»
- Ουκρανία: Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο
- Ο μάγος Μουζακίτης «έλιωσε» και τα… χιόνια
- Ζωγράφου: «Κατέβηκα για να ηρεμήσει και άρχισε να με χτυπά» – Ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό
- «Η ξανθιά είναι νεκρή» – Κοκκινομάλλα Πάμελα Άντερσον και η αλήθεια για το «ψευτορομάντζο» με τον Λίαμ Νίσον
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]
- Λανουά: «Έκανε χέρι ο Ζοάο Μάριο και σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ» – vid
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)









































![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)











![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442