Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου, συμπράττουν για την εύρεση απασχόλησης σε ανέργους

Ο Δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου, συμπράττουν για την εύρεση απασχόλησης σε ανέργους

Σε μια πρωτοβουλία ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, όπως των ανέργων, προχώρησε ο Δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου. Σκοπός του έργου η εύρεση εργασίας σε ανέργους δημότες Ιλίου.

Στην υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας για τη διάχυση του καινοτόμου έργου με τίτλο «Πιλοτικές Δράσεις για την Προώθηση των Ευπαθών Ομάδων και των Νέων στην Απασχόληση» και φορέα λειτουργίας τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου Παύλος Μαντέλος.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου Ιλίου και υλοποιείται στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Κοινωνικού Δικτύου «Συμπράττω».

Τη μεγάλη ικανοποίησή του για την υπογραφή του Συμφώνου, το οποίο θα συμβάλλει στη στήριξη νέων, ανέργων και ευάλωτων ομάδων μέσω της εύρεσης εργασίας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιλίου: «Οι δράσεις που αποσκοπούν στην υποστήριξη των νέων, την προώθηση της απασχόλησης και την κοινωνική προστασία των ευάλωτων ομάδων αποτελούν για εμάς προτεραιότητα.

Ευχαριστώ θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Ιλίου για την ανταπόκριση και τη, διαχρονικά, άριστη συνεργασία μας, καθώς και όλους όσοι συμμετέχουν στην υλοποίηση τέτοιων δράσεων, με την κοινή πεποίθηση ότι οι νέοι αξίζουν κάθε ευκαιρία για να πάνε την κοινωνία μας προς το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου τόνισε ότι τα μέλη του, αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία και τη στήριξή τους στους ανθρώπους που αναζητούν εργασία και υπογράμμισε πως, όταν υπάρχει συνεργασία, οι τοπικοί φορείς μπορούν να ενισχύσουν την ανάπτυξη του τόπου με πολλαπλά οφέλη.

Το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα μπορεί να αποτελέσει έναν χρήσιμο οδηγό για όλους τους Δήμους που μαζί με τους Εμπορικούς Συλλόγους οφείλουν να κάνουν ότι μπορούν για να καταπολεμήσουν την ανεργία και να δώσουν έναν σοβαρό λόγο, ειδικά στους νέους, να μην εγκαταλείψουν την πόλη τους.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024