Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 0-3: Καταλανικό πάρτι από την αρμάδα του Τσάβι

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 0-3: Καταλανικό πάρτι από την αρμάδα του Τσάβι

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ραφίνια και Λεβαντόφσκι η ομάδα του Τσάβι έκανε ότι ήθελε στο στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» σκορπόντας με 3-0 τη Σεβίλλη, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη της νίκη στη σεζόν.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Μπαρτσελόνα σκόρπισε με 3-0 τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και διεύρυνε στα 14 παιχνίδια το σερί της όταν επισκέπτεται την χώρα της Ανδαλουσίας.

Οι δύο επιθετικοί που αγόρασε το φετινό καλοκαίρι, Ραφίνια και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ήταν αυτοί που έδωσαν την ώθηση για τη νίκη με τα γκολ που σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ιωνικός 3-1: Με «ζωγραφιές» του Μπιέλ!

Πιο συγκεκριμένα Ραφίνια (21′) και Λεβαντόφσκι (36′) βρήκαν δίχτυα με τους «μπλαουγκράνα» να πηγάινουν στην ανάπαυλα με αέρα δύο τερμάτων, βάζοντας έτσι τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση.

Τόσο το δεύτερο όσο και το τρίτο γκολ προήλθαν από ασίστ του πρώην στόπερ της Σεβίλλης, Ζιλ Κουντέ, ο οποίος αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και πανηγύρισε έξαλλα την νίκη κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με την Μπαρτσελόνα να περνά πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ακούνια, Νιανζού, Μοντιέλ (63’ Σούσο), Γκουντέλι (46’ Ντιλέινι), Φερνάντο, Ράκιτιτς, Χορδάν (46’ Καρμόνα), Ίσκο (70’ Γκόμες), Εν Νεσιρί (56’ Ντόλμπεργκ), Λαμέλα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Γκαρσία (54’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Μπαλντέ (62’ Άλμπα), Πέδρι (62’ Ντε Γιονγκ), Μπούσκετς, Γκάβι, Ντεμπελέ (62’ Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι (73’ Φάτι), Ραφίνια.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024