Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Ηττα πριν τον Ολυμπιακό

Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Ηττα πριν τον Ολυμπιακό

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League ηττήθηκε εντός έδρας με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν – Δύο γκολ ο Εμπαπέ, ένα ο Μέντες.

Δύσκολο βράδυ για τη Ναντ, με την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0, για την 6η αγωνιστική της Ligue 1.

Τα «καναρίνια» λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (9/8) ηττήθηκαν εύκολα από την Παρί, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο γκολ και τον Μέντες να διαμορφώνει το τελικό 3-0. Ένα παιχνίδι βέβαια στο οποίο οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 24’, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φάμπιο.

Μετά από αυτή την ήττα η Ναντ έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Παρί πέτυχε την 5η νίκη της και με 16 πόντους. έπιασε στην κορυφή την Μαρσέιγ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 18’ άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Εμπαπέ, μετά από πάσα του Μέσι. Εξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή του Φάμπιο με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Παρί Σεν Ζερμέν να ελέγχει το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος οι πρωταθλητές ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 55’ έκαναν το 2-0 με τον Εμπαπέ. Ο Μέσι βγήκε στην κόντρα, έστρωσε στον Γάλλο σούπερ σταρ και αυτός από κοντά έκανε το 2-0 για την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο 68’ οι Παριζιάνοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Νεϊμάρ, με τον Μέντες να παίρνει το… ριμπάουντ και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με την Παρί να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό και να φτάνει σε μια άνετη νίκη, που την ανέβασε στην κορυφή με 16 πόντους.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024