Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπουχαλάκης: «Τυχεροί που θα έχουμε κοντά μας τον Μαρσέλο»

Μπουχαλάκης: «Τυχεροί που θα έχουμε κοντά μας τον Μαρσέλο»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δήλωσε μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό την σημασία που έχει η προσθήκη του Μαρσέλο στους Ερυθρόλευκους

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού με 3-1 ο σκόρερ του πρώτου γκολ Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε δηλώσεις για το ματς και τη μεταγραφή του Μαρσέλο.

Δήλωσε πως με τις νέες προσθήκες ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος και ότι είναι πολλοί τυχεροί όλοι οι συμπαίκτες του που θα αγωνιστούν δίπλα στον Βραζιλιάνο μπακ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς: «Μετά από μία ισοπαλία και ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε, έπρεπε να αντιδράσουμε και να μπούμε καλά από την αρχή του ματς. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς. Βάλαμε άλλο ένα στο τέλος του ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα δεχτήκαμε ένα γκολ από πολύ ωραίο φάουλ και από εκεί και πέρα χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και δουλεύουμε για να εξελισσόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι.

Έχουν έρθει και νέα παιδιά που σίγουρα θα μας βοηθήσουν. Προσπαθούμε να τους βάλουμε στην ομάδα και εμείς να καταλάβουμε την αγωνιστική ταυτότητα του προπονητή στο 100%. Ο χρόνος θα είναι υπέρ μας και σε κάθε ματς θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τη φάση του γκολ: «Δεν προλάβαινα να κάνω κοντρόλ όπως το είχα στο μυαλό μου. Νομίζω πέρασε και η μπάλα κάτω από τα πόδια του Μασούρα»

Για τον Μαρσέλο: «Είναι απίστευτο. Κοιμηθήκαμε και το πρωί μάθαμε για τον Μαρσέλο. Είμαστε τυχεροί που θα τον έχουμε κοντά μας. Μόνο να μάθουμε έχουμε από αυτόν. Θα γίνουμε καλύτεροι και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί νίκες και επιτυχίες».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024