
Στάθης Σχίζας: «Χτύπησε» τατουάζ όχι για την Παναγιώταρου αλλά για το… Survivor
O Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού για φέτος
Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 και έτσι ο τίτλος αλλά και το έπαθλο των 100.000 του ανήκει δικαιωματικά.
Για εκείνον όμως η εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο δεν ήταν απλά ένας τρόπος να βγάλει χρήματα, αλλά μια εμπειρία ζωής. Και τώρα θα τον σημαδεύει για πάντα.
Έτσι πήρε την απόφαση να κάνει και ένα τατουάζ, το οποίο θα του θυμίζει για πολλά χρόνια τα όσα έζησε στη ζούγκλα.
Ο Tattoo artist ήταν ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο πρώην της επίσης διαγωνιζόμενης στο Survivor Κάτιας Ταραμπάνκο.
Ο Σχίζας μετά το παιχνίδι ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλάι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Η αγαπημένη του, με την οποία ήταν μαζί από πριν τον στήριξε καθ ‘ όλη τη διάρκεια του ριάλιτι.
Δείτε το τατουάζ του Στάθη Σχίζα
Θερμό… καλοκαίρι
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας περνούν μαζί το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι τους.
Μετά το τέλος του Survivor, ο επιχειρηματίας δεν αποχωρίζεται στιγμή την αγαπημένη του.
Οι δυο τους απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές στις παραλίες ενώ αναπληρώνουν τον χρόνο που πέρασαν χωριστά.
Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν στη Σάμο για να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν και στη συνέχεια επέλεξαν την Κρήτη.
- Το τένις στα άκρα: Η Σαμπαλένκα ανοίγει θέμα μποϊκοτάζ
- ΤτΕ: Το κακό σενάριο για τις τράπεζες αν παραταθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
- Ακυρώσεις πτήσεων και απογείωση τιμών από αεροπορικές εταιρείες λόγω Ιράν
- Κατηγορούμενος για κακούργημα ο διανομέας που πετούσε πέτρες κατά γυναικών στην Κηφισιά
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Χέγκσεθ: Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν έχει τελειώσει – Δεν επιδιώκουμε σύγκρουση, θα αμυνθούμε επιθετικά



