Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Προτιμώ να είμαι μπέιμπι σίτερ παρά νταντά» -Οι τελευταίες, μοναχικές ημέρες της Ιβάνα Τραμπ

«Προτιμώ να είμαι μπέιμπι σίτερ παρά νταντά» -Οι τελευταίες, μοναχικές ημέρες της Ιβάνα Τραμπ

Η καμπυλωτή σκάλα με την τοιχογραφία την οποία λάτρευε έμελλε να φέρει την τραγική της κατάληξη.

Το σπίτι της Ιβάνα Τραμπ στην 10 East 64th Street, το οποίο αγόρασε για 2,5 εκατομμύρια δολάρια το 1992 μετά το διαζύγιό της από τον Ντόναλντ Τραμπ, είναι μέτριο σε σύγκριση με τα πρώην αρχοντικά του Τζιάνι Βερσάτσε και του Ντέιβιντ Γκέφεν στο ίδιο τετράγωνο. Είκοσι πόδια πλάτος με πρόσοψη από ασβεστόλιθο-κονιάματα και πεζούλια της δεκαετίας του 1920, θα μπορούσε να το περάσει για προξενείο ενός μικρού έθνους ή για μαυσωλείο. Στο εσωτερικό του, ήταν όλο Ιβάνα: κόκκινα χαλιά, επιχρυσωμένα στοιχεία και animal prints. Ήταν ιδιαίτερα περήφανη για τη μεγάλη καμπυλωτή σκάλα με την τοιχογραφία, όπως είπε κάποτε στο περιοδικό People, «ζωγραφισμένη έτσι ώστε να μοιάζει με μπαλκόνι, που βλέπει σε γαλλορωμαϊκούς κήπους» – το σκηνικό για αμέτρητες βασιλικές στιγμές δημοσιότητας με την ίδια να ποζάρει με φορέματα χορού, προωθώντας μια αδυσώπητα πολυτελής ιδέα για τον εαυτό της σχεδόν μέχρι τέλους, ακόμη και όταν το βασίλειό της είχε συρρικνωθεί.

Δείτε ένα βίντεο με τη σκάλα και το εσωτερικό του σπιτιού:

Τα παιδιά της και οι εναπομείναντες φίλοι της (δεν έμειναν όλοι πιστοί σε αυτήν αφού ο πρώην σύζυγός της έγινε το είδος του προέδρου που έγινε) μισούσαν αυτές τις σκάλες. Παλιά ατυχήματα στο σκι και ένας πιο πρόσφατος τραυματισμός στο ισχίο – έπεσε σε ένα από τα εστιατόρια που επισκεπτόταν, το Avra Madison Estiatorio – είχαν καταστήσει το προσωνύμιο «Glam-ma», όπως της άρεσε να την αποκαλούν τα εγγόνια της, όλο και πιο ασταθές. Αγνόησε τις εκκλήσεις των φίλων και της οικογένειάς της να πουλήσει το σπίτι της και να μετακομίσει σε μια σουίτα ξενοδοχείου.

Φοβόντουσαν όμως πάντα ότι θα γλιστρούσε και θα έπεφτε από τις σκάλες και θα τραυματιζόταν. Τα τελευταία χρόνια, τα παιδιά της της αγόρασαν μια από αυτές τις συσκευές έκτακτης ανάγκης, κάτι σαν Π για το περπάτημα αλλά αυτή αρνήθηκε να το κρατήσει.

«Ανησυχούσα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο για το αν θα έπεφτε από τις σκάλες και εκείνη αρνιόταν πεισματικά να αλλάξει σπίτι», δήλωσε η φίλη της Nikki Haskell. «Υπάρχουν όλες αυτές οι φωτογραφίες της σε εκείνη τη σκάλα…»

Στις 14 Ιουλίου, η Iβάνα βρέθηκε στο κάτω μέρος της σκάλας, νεκρή αφού υπέστη, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή, «θλαστικά τραύματα από την πτώση».
Οι φίλοι λένε ότι της άρεσε το ποτό και εύχονταν να το έκοβε. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κάνει τουλάχιστον ένα πέρασμα από την αποτοξίνωση. Τα ταμπλόιντ, ειδικά η Daily Mail, η οποία ήταν πάντα έτοιμη να δημοσιεύσει μη κολακευτικές ειλικρινείς φωτογραφίες της, ανέφεραν επεισόδια που έμοιαζαν με δημόσια μέθη και περιστασιακά λιποθυμίας. Το 2009, την πέταξαν έξω από ένα αεροπλάνο μετά από ένα «αθυρόστομο» παραλήρημα που είχε ως στόχο κάποια παιδιά που έκαναν θόρυβο στην πρώτη θέση.
Οι περισσότεροι πίστευαν ότι την είχε καταβάλει πραγματικά ο θάνατος του τελευταίου πρώην συζύγου της το 2021: Τον Ροσάνο Ρουμπικόντι, τον 23 χρόνια νεότερό της Ιταλό τυχοδιώκτη και πρώην μοντέλο, με τον οποίο είχε αρχίσει να βγαίνει γύρω στο 2002, παντρεύτηκε το 2008, χώρισε ένα χρόνο αργότερα και δεν μπόρεσε ποτέ να απαλλαγεί από αυτόν.

Ο Ρουμπικόντι επέστρεψε κοντά της για τελευταία φορά το 2020, ενώ εκείνος έπασχε από καρκίνο. Τον έφερε από την Ιταλία, του βρήκε ένα διαμέρισμα κοντά στο σπίτι της για να μπορεί να κάνει θεραπεία και τον παρακάλεσε να κόψει το κάπνισμα, κάτι που αρνήθηκε να κάνει.

Ήταν, ίσως περισσότερο κι από τον δεύτερο πρώην σύζυγό της -αυτός που έγινε πρόεδρος- ο τραγικός έρωτας της ζωής της, ένα ρομαντικό λάθος που δεν μπορούσε να μην κάνει. Ήταν ο Ρουμπινκόντι για τον οποίο πολλοί υπέθεσαν ότι η Ντόροθι Κάρι, η πρώην νταντά της Ιβάνκα, μίλησε στην κηδεία της Ιβάνα, αναφερόμενη στον «βυθιζόμενο βάλτο» των «παρασίτων» που την είχαν κρατήσει «στην επιφάνεια» με «παράνομα όνειρα και σχέδια». Μόλις το 2018, όταν το Page Six ανέφερε ότι το ζευγάρι τσακωνόταν στο La Goulue, ο Ρουμπικόντι εξακολουθούσε να λέει σε όποιον άκουγε ότι σχεδίαζε να ανοίξει μια πιτσαρία, το Rossano to Go, πιθανώς με την υποστήριξη της Ιβάνα, στην πόλη (ένα προηγούμενο σχέδιο να την ανοίξει στο West Palm Beach δεν είχε καταλήξει πουθενά).

«Νομίζω ότι ο θάνατος του Ροσάνο βύθισε την κυρία. Ήταν πολύ, πολύ πεσμένη, το βλέπαμε», θυμάται ο Paolo Alavian, ιδιοκτήτης ενός άλλου εστιατορίου της, του Altesi. Όπως είπε ένας πορτιέρης στην εφημερίδα The Sun,

«Συνήθιζε να φοράει πάντα ψηλά τακούνια και να περπατάει ευθεία… Μετά το θάνατό του, δεν έβγαινε τόσο συχνά. Φορούσε φλατ παπούτσια και περπατούσε σκυφτή με μπαστούνι». Ο Massimo Gargia, ο άνθρωπος που τη σύστησε στον Ρουμπικόντι, πιστεύει ότι οι επιπτώσεις της πανδημίας και του θανάτου του την εξάντλησαν. «Ήταν τόσο καταθλιπτική».

Οι περισσότεροι φίλοι της εύχονταν να μην είχε γνωρίσει ποτέ τον Ρουμπικόντι

Η Ivana Zelnícková ήθελε πάντα περισσότερα. Γεννήθηκε οκτώ εβδομάδες πρόωρα σε μια μονότονη πόλη εργοστασίου υποδημάτων, στην κομμουνιστική Τσεχοσλοβακία στις 20 Φεβρουαρίου 1949. Ο πατέρας της, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός ονόματι Milos Zelnícek, ήθελε ένα αγόρι και την μεγάλωσε αθλητικά. Της έμαθε να κάνει σκι στους πρόποδες των Καρπαθίων. Τα Σάββατα, όταν τελείωναν τη δουλειά τους στο εργοστάσιο υποδημάτων Bata, οι γονείς έπαιρναν τα παιδιά τους για δύο ώρες με το λεωφορείο, σέρνοντας ξύλινα σκι με αυτοσχέδιες δέστρες σε λόφους χωρίς αναβατήρες και διανυκτερεύοντας σε καλύβες που θερμαίνονταν με ξύλα που μάζευαν.

Το ανταγωνιστικό σκι έφερε τελικά την Ivana πέρα από το Σιδηρούν Παραπέτασμα, ένα σπάνιο προνόμιο τη δεκαετία του 1960. Ως έφηβη στα πρώτα της ταξίδια στη Δύση, έπεσε θύμα των ειδών πολυτελείας – σοκολάτες, μόδα, τζιν, Coca-Cola και σπορ αυτοκίνητα – που δεν υπήρχαν στην πατρίδα. Το 1971 παντρεύτηκε τον φίλο της Alfred Winklmayr, έναν Αυστριακό δάσκαλο σκι, ώστε να μπορέσει να βγάλει διαβατήριο για να φύγει από τη χώρα.
Τον χώρισε σύντομα και τελικά μετακόμισε στο Μόντρεαλ για βρει δουλειά ως μοντέλο. Στη συνέχεια, σε ένα ταξίδι της στη Νέα Υόρκη το 1976, γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ, «την εντόπισε απέναντι από το Maxwell’s Plum και χρησιμοποίησε την έλξη του για να της κλείσει τραπέζι». Αφού υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο, παντρεύτηκαν το 1977, την ίδια χρονιά που γεννήθηκε ο Don Jr.

Ήταν στο πλευρό του Ντόναλντ για τα επόμενα δώδεκα περίπου χρόνια, βοηθώντας τον να ανακατασκευάσει το Grand Hyatt, διαλέγοντας το ροζ μάρμαρο για το αίθριο του Trump Tower, κατεβαίνοντας με ελικόπτερο στο Atlantic City για να επιβλέπει το Trump Castle, και στη συνέχεια επιστρέφοντας στην πόλη για να διευθύνει το Plaza Hotel, το οποίο είχε αγοράσει και ανακαινίσει. (Τον συνόδευσε ακόμη και στο πρώτο του ταξίδι στη Μόσχα το 1987, μετά το οποίο δήλωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία). Δημιούργησε επίσης το brand του ολιγάρχη Τραμπ.
Έγιναν η επιτομή της φαντασμαγορίας της δεκαετίας του ’80. Αλλά καθώς εκείνη κέρδιζε περισσότερη προσοχή, εκείνος την υπονόμευε. Χαλαρώνοντας δίπλα στην Ιβάνα σε έναν καναπέ κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης αφού την όρισε πρόεδρο του Plaza Hotel, την παρακολουθούσε να μιλάει για το πόσο αγαπούσε τη δουλειά της. Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε πόσο την πλήρωνε ο Ντόναλντ, εκείνη απάντησε με ένα μικρό χαχανητό: «Ένα δολάριο». Ο Ντόναλντ συμπλήρωσε: «Και όλα τα φορέματα που μπορεί να αγοράσει».

Όλα ναυάγησαν στα τέλη του 1989, όταν ο Τραμπ έφερε την ερωμένη του Μάρλα Μέιπλς σε οικογενειακές διακοπές στο Άσπεν. Εκεί, η Maples αντιμετώπισε δημόσια την Ivana σε ένα εστιατόριο στην πλαγιά, δύο μεγαλόσωμες γυναίκες με ακριβό εξοπλισμό για σκι, σε μια σκηνή βγαλμένη από τη Δυναστεία: «-Αγαπώ τον σύζυγό σου. -Αλήθεια;».

Photo: YouTube

Ακολούθησε ένα παρατεταμένο διαζύγιο, το οποίο απασχόλησε εκτενώς τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες. Ακριβώς την ώρα που ο γάμος τους κατέρρεε, η επιχείρησή του κατέρρευσε, αφήνοντάς τον χρεωμένο με 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια. (Ανάμεσα στις καταστροφές και τις πωλήσεις με φωτιά, πούλησε το Plaza με ζημιά 83 εκατομμυρίων δολαρίων).
Όταν όλα τελείωσαν, η Ιβάνα έφυγε με μια πιστοποιημένη επιταγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων, άλλα 4 εκατομμύρια δολάρια για στέγαση, μια Mercedes του 1987 και την έπαυλή τους στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ, σχεδόν 20.000 τετραγωνικών μέτρων, την οποία πούλησε για 15 εκατομμύρια δολάρια.
Μετά τον Ντόναλντ, η Ιβάνα άρχισε να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της, ξεκινώντας με τον κότσο- σήμα κατατεθέν της, το χτένισμα εμπνευσμένο από την Μπριζίτ Μπαρντό. Βγήκε στα talk shows – λεπτή, δακρυσμένη, ευάλωτη. Το YouTube είναι γεμάτο με βιντεοκλίπ που την δείχνουν με ξανθά μαλλιά στοιβαγμένα ψηλά, να πουλάει μεταξωτές μπλούζες από το House of Ivana με τιμή πώλησης 79,99 δολάρια – προσθέτοντας πάντα τα 99 σεντς, επειδή οι άνθρωποι μπορεί να πληρώσουν οτιδήποτε, αλλά όχι ένα δολάριο παραπάνω.

Κατοχύρωσε ρούχα, αρώματα, εμφιαλωμένο νερό, προϊόντα μπάνιου, πορσελάνες, όλα με την επωνυμία Ivana. «Βγάζω σε ένα χρόνο τρεις φορές περισσότερα από όσα μου πλήρωσε σε διακανονισμό. Δεν χρειάζομαι τα χρήματα του Ντόναλντ Τραμπ».

Για το υπόλοιπο της ζωής της, τουλάχιστον μέχρι να χτυπήσει η πανδημία, η Ιβάνα ήταν σε κίνηση, διαχειμάζοντας στο Παλμ Μπιτς σε ένα σπίτι 12.000 τετραγωνικών μέτρων που είχε αγοράσει, όπως και το σπίτι της 64ης οδού, το 1992 μετά το διαζύγιο (και το οποίο τελικά θα πουλούσε για 16,6 εκατομμύρια δολάρια στον σχεδιαστή Tomas Maier, ο οποίος το μεταπώλησε νωρίτερα φέτος για 73 εκατομμύρια δολάρια). Μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα στην παραλία του Μαϊάμι στο Murano at Portofino, όπου, μόλις πριν από πέντε χρόνια, την είδαν να κατεβάζει το τοπ του μαγιό της δίπλα στην πισίνα για να απλώσει αντηλιακό, ενώ το προσωπικό του κτηρίου την περιτριγύριζε με προσοχή. Περνούσε τουλάχιστον τρεις μήνες κάθε καλοκαίρι σε πρώην ψαράδικα εξοχικά σπίτια που είχε στην ιδιοκτησία της στο Σεν Τροπέ.

Ιταλόφιλη από τα εφηβικά της χρόνια, πέρασε από τρεις Ιταλούς άνδρες. Ο νούμερο ένα, ο επιχειρηματίας Riccardo Mazzucchelli, την παντρεύτηκε στο Mayfair Regent στη Νέα Υόρκη το 1995. Ο γάμος διήρκεσε δύο χρόνια και ναυάγησε, όπως είπαν φίλοι, εξαιτίας της ζήλιας του για την επιτυχία της στο Home Shopping Network. Το προγαμιαίο συμβόλαιό της (είχε εκπαιδευτεί σε αυτή την άχαρη τέχνη από την πολυετή δικαστική διαμάχη για τα προγαμιαία που την ανάγκασε να υπογράψει ο Ντόναλντ) την προστάτευε από τις προσπάθειές του να πάρει ένα κομμάτι της περιουσίας της.

Ο νούμερο δύο Ιταλός, ο Roffredo Gaetani di Laurenzana dell’Aquila d’Aragona Lovatelli, προερχόταν, όπως της άρεσε να το λέει, από «μια σημαντική οικογένεια». Η σχέση τους κράτησε πέντε χρόνια πριν πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε παγωμένο ορεινό δρόμο της Τοσκάνης σε ηλικία 52 ετών. Η ίδια έλεγε στους φίλους της ότι ήταν ο καλύτερος εραστής της ζωής της. «Κλαίω κάθε φορά που τον σκέφτομαι», έγραψε στα απομνημονεύματά της το 2017. «Δεν έχω ιδέα γιατί δεν τον παντρεύτηκα».

Photo: YouTube

Όπως διηγείται η Ιβάνα στο βιβλίο της του 2017, γνώρισε τον Ιταλό νούμερο τρόα σε ένα πάρτι για 200 άτομα που διοργάνωσε στο σκάφος της, M.Y. Ivana, όταν αυτό είχε δέσει στις Κάννες για το φεστιβάλ κινηματογράφου. Ο φίλος της Gargia έφερε τον Rubicondi – έναν «νεαρό, ωραίο, πολύ εμφανίσιμο κομψό άνδρα» – μαζί του ως καλεσμένο και τα βρήκαν αμέσως. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, τον είχε προσκαλέσει να κάνει μαζί της κρουαζιέρα από το Σεν Τροπέ στη Σαρντίνα και δήλωσε ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε την ηλικία του, όταν αργότερα έριξε μια ματιά στο διαβατήριό του. Σύντομα όμως το ξεπέρασε και έγινε ο έρωτας του τελευταίου τρίτου της ζωής της. Όπως έγραψε, «προτιμώ να είμαι μπέιμπι σίτερ παρά νταντά».
Για έξι χρόνια, έβγαιναν, έκαναν θυελλώδεις καβγάδες έτοιμους για τα ταμπλόιντ, φιλιόντουσαν, τα ξαναβρήκαν και το ξανάκαναν. Οι φίλοι της αξιολόγησαν τον Ρουμπικόντι ως έναν κλασικό κυνηγό της τύχης, «ένα φίδι». Το 2008, τον παντρεύτηκε ούτως ή άλλως.

Η αδελφή του Ντόναλντ, η Μαριάν Τραμπ, ομοσπονδιακή δικαστής τότε, τέλεσε τον γάμο. Η Χάσκελ, η κουμπάρα της, αρνήθηκε να διαβάσει τους στίχους που της έδωσε η δικαστής πριν από την τελετή. «Ήταν κάτι σαν: «Αγαπάς και κρατάς το αγαπημένο σου στην καρδιά σου»», είπε. «Και το διάβασα ξανά και της είπα: «Δεν νομίζω ότι πρέπει πραγματικά να το διαβάσουμε αυτό, γιατί αυτός ο γάμος δεν πρόκειται να διαρκέσει τόσο πολύ»».
Κατά την τελετή, ο Ρουμπικόντι κατέβηκε στο διάδρομο χορεύοντας με γροθιές το θέμα του Rocky, και στη συνέχεια έφυγε αμέσως με μια νεότερη Κουβανή φίλη του.

Αυτός και η Ιβάνα χώρισαν ένα χρόνο αργότερα, αλλά εκείνη δεν έκοψε ποτέ τον ομφάλιο λώρο. Για τα επόμενα 13 χρόνια, μέχρι το θάνατό του, το toy-boy μπαινόβγαινε στη ζωή της, συχνά ακολουθούμενος από παπαράτσι.

Ήταν εκεί, να βγάζουν βόλτα τον σκύλο της Tiger One με λουρί στον παραλιακό δρόμο του Σεν Τροπέ, με φόντο τα μεσογειακά πεύκα- να χαριεντίζονται κοντά στα γιοτ, ο Ρουμπικόντι με καρέ μαλλιά και μαγιό σέρφερ, η Ιβάνα με ψηλοτάκουνα παπούτσια και φλοράλ φόρεμα- να ποζάρουν με βραδινά ρούχα δίπλα σε μια γιγαντιαία τούρτα γενεθλίων για εκείνη στο Hotel la Mistralée. Πίσω στη Νέα Υόρκη, ο Ρουμπικόντι φόρεσε μια στολή του Donald Trump για να τη συνοδεύσει σε ένα αποκριάτικο πάρτι το 2004. Τα ταμπλόιντς λάτρευαν επίσης τους δημόσιους καβγάδες τους, συμπεριλαμβανομένης της στιγμής που η Ιβάνα πέταξε τα ρούχα του από το γιοτ της.

Το 2020, ο Ρουμπικόντι διαγνώστηκε με μελάνωμα. Βρισκόταν στην Ιταλία, χρειαζόταν θεραπεία και δεν είχε χρήματα. Εκείνο το φθινόπωρο, εν μέσω της πανδημίας, η Ιβάνα πλήρωσε για τη μετακόμισή του στη Νέα Υόρκη και τον εγκατέστησε σε ένα διαμέρισμα κοντά της, στη λεωφόρο Μάντισον. Ήθελε να γίνει μπέιμπι σίτερ, αλλά κατέληξε νοσοκόμα.

Το «φίδι», όπως εξακολουθούσαν να το αποκαλούν οι φίλες της, ήταν πλέον υπό την επίβλεψή της. «Δεν μπορώ να πω το όνομά του», είπε η φίλη της Βίβιαν Σερότα. «Κανείς δεν τον άντεχε εκτός από την Ιβάνα. Ούτε σεξ υπήρχε. Τίποτα δεν συνέβαινε εκτός από το ότι εκείνη τον πλήρωνε και εκείνος της έφερνε πρωινό το πρωί».
«Κοιτάξτε, δεν μπορώ να κρίνω τον έρωτα», είπε ο δικηγόρος της Ιβάνα Λάιμαν. «Είχαν μια μεγάλη σχέση. Όσο για την ποιότητα αυτής της σχέσης, δεν ξέρω αν μπορεί κανείς μας να την κρίνει. Ήταν αρκετά ταραγμένη μετά το θάνατό του».

Photo: YouTube

Ο Ρουμπικόντι πέθανε τον Οκτώβριο. Η Ιβάνα θρηνούσε όλο το χειμώνα και εξακολουθούσε να πενθεί όταν πέθανε. Έδειχνε γενναία στους φίλους της, αλλά κάποιες μέρες εμφανιζόταν στο εστιατόριο Altesi και καθόταν μόνη της πίνοντας Pinot Grigio.
Η τελευταία παπαράτσι φωτογραφία της Ιβάνα τραβήχτηκε δύο εβδομάδες πριν από το θάνατό της. Περπατάει στη Μάντισον, κομψή με μεγάλα γυαλιά ηλίου, μαύρα φλατ παπούτσια, μαύρο πουλόβερ και παντελόνι, τα νύχια της περιποιημένα κόκκινα, ξανθά μαλλιά πιασμένα στο χαρακτηριστικό γαλλικό twist, να στηρίζεται βαριά στο χέρι της οικονόμου της.
«Δεν μπορούσε να περπατήσει. Κάτι δεν πήγαινε καλά με τα πόδια της», δήλωσε ο εκδότης του New York Social Diary David, Patrick Columbia, η εταιρεία του οποίου τράβηξε τη φωτογραφία. «Φαινόταν πολύ, πολύ αβέβαιη.

Κρατιόταν σφιχτά από μια γυναίκα που ήταν ξεκάθαρα βοηθός».
Οι τελευταίοι άνθρωποι που την είδαν ζωντανή ήταν η οικονόμος της, Fabiana Carbo Chavez, και η Curry, η πρώην νταντά που τώρα εργαζόταν ως βοηθός της. Το προσωπικό την παρακολούθησε να ανεβαίνει εκείνη τη στριφογυριστή σκάλα και την αποχαιρέτησε για το βράδυ.

Η Serota, η φίλη της, συνήθιζε να τηλεφωνεί στην Ιβάνα κάθε μέρα στις 8:30 π.μ. Το επόμενο πρωί, η Ιβάνα δεν απαντούσε. Η Serota το απέδωσε στις προετοιμασίες πριν από το ταξίδι. Γύρω στις εννέα, ο Carbo Chavez έφτασε ως συνήθως. Βρήκε την πόρτα κλειδωμένη από μέσα. Αυτό ήταν περίεργο. Η Ιβάνα, που ξυπνούσε νωρίς, συνήθιζε να ξεκλειδώνει την εσωτερική κλειδαριά πριν φτάσει η οικονόμος. Το κλειδί δεν λειτουργούσε. Χτύπησε το κουδούνι και όταν δεν απάντησε κανείς, κάλεσε την Κάρι. Τελικά, ξύπνησαν τον τεχνίτη του σπιτιού, ο οποίος ήρθε με εργαλεία για να ανοίξει την πόρτα.

Η Ιβάνα ήταν στο πάτωμα με τις πιτζάμες της στο κάτω μέρος της σκάλας. Υστερικές, οι δύο γυναίκες κάλεσαν τον Eric Trump -το μοναδικό παιδί της Ivana που ζούσε ακόμα στην πόλη- ο οποίος έσπευσε από το κοντινό του διαμέρισμα και κράτησε στα χέρια του το σώμα της μητέρας του μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Η αστυνομία της Νέας διαπίστωσε τον θάνατό της επί τόπου.

Το Yorkie της, Tiger Two -το Tiger One είχε πεθάνει το 2017- ήταν ο μόνος μάρτυρας για το τι είχε συμβεί.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024