Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιβάνα Τραμπ - Πέθανε ο τελευταίος σύζυγός της σε ηλικία 49 ετών

Ιβάνα Τραμπ – Πέθανε ο τελευταίος σύζυγός της σε ηλικία 49 ετών

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών μετά από «ασθένεια» ο 4ος σύζυγος της Ιβάνα Τραμπ, Ροσάνο Ρουμπικόντι.

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 49 ετών, άφησε ο τέταρτος και τελευταίος σύζυγος της Ιβάνα Τραμπ. Ο Ροσάνο Ρουμπικόντι ήταν Ιταλός ηθοποιός και μοντέλο. Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε στο Twitter από την παρουσιάστρια Σιμόνα Βεντούρα, το βράδυ της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου.

«Ροσάνο, ευχαριστώ για το ταξίδι που κάναμε μαζί, για τις καλές και τις κακές στιγμές, και επίσης, τα δάκρυα και τα γέλια, τόσα πολλά και όλα όσα κάναμε μαζί. Αντίο. RIP» ήταν το μήνυμά της. Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ρουμπικόντι πάλευε με το μελάνωμα τον τελευταίο χρόνο, μίας μορφής καρκίνου του δέρματος.

Αν και η αιτία θανάτου του δεν έχει αποκαλυφθεί, ένα ιταλικό δημοσίευμα ανέφερε πως ο Ρουμπικόντι ήταν άρρωστος τον τελευταίο χρόνο και έπασχε από μελάνωμα, έναν τύπο καρκίνου του δέρματος. Η Ιβάνα, η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θάνατό του.

Ο παραμυθένιος γάμος

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 6 χρόνια, προτού παντρευτούν τον Απρίλιο του 2008, όταν εκείνος ήταν 36 ετών και εκείνη 59.

Στο γάμο του ζευγαριού – που στοίχισε 3 εκατομμύρια δολάρια – παραβρέθηκαν 400 καλεσμένοι, με την τελετή και τη δεξίωση να πραγματοποιείται στο θέρετρο Mar-a-Lago του πρώην συζύγου της και θέμα το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ, με την κόρη της Ιβάνκα Τραμπ ως κουμπάρα.

Αν και η Ιβάνα και ο Ρουμπικόντι χώρισαν λιγότερο από ένα χρόνο μετά, το 2009, το ζευγάρι ήταν μία μαζί και μία χώρια μέχρι το 2019, όταν η Ιβάνα ανακοίνωσε για άλλη μία φορά πως «χώρισαν».Πάντως, ο φωτογραφικός φακός τους κατέγραψε μαζί τον περασμένο Ιούλιο να περπατούν αγκαλιά στη Νέα Υόρκη, λίγους μήνες πριν από το θάνατό του.

Μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2009, ο Ρουμπικόντι παντρεύτηκε την Μίλου Βίμο το 2011 και σύμφωνα με τα ιταλικά ειδησεογραφικά μέσα, δεν χώρισαν ποτέ. Ωστόσο, παρέμεινε φίλος με την Ιβάνα για το υπόλοιπο της ζωής του.

Γεννημένος στη Ρώμη στις 14 Μαρτίου 1972, ο Ρουμπικόντι μετακόμισε σε νεαρή ηλικία στο Λονδίνο, όπου άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο. Αφού ανακάλυψε το πάθος του για τον κόσμο του κινηματογράφου, κατάφερε να εξασφαλίσει μικρούς ρόλους σε ταινίες, ενώ εμφανίστηκε και σε ιταλικές τηλεοπτικές εκπομπής όπως το «Dancing with the Stars» και το «I’m a Celebrity» της Ιταλίας.

Γιατί χώρισαν – Η περιουσία της Ιβάνα και η κόντρα με τα παιδιά της

Ο Ρουμπικόντι αποτέλεσε το ερωτικό ενδιαφέρον της Ιβάνα από το 2002 όταν άρχισαν να βγαίνουν, αλλά ακόμα και μετά το διαζύγιό τους το 2009 και τον μετέπειτα γάμο του με την Βίμο, το ζευγάρι δε χώρισε ποτέ πραγματικά. Βέβαια, πάντα υποστήριζαν ότι ήταν απλώς πολύ στενοί φίλοι, αν και ο Ρουμπικόντι είχε δηλώσει στο παρελθόν πως μια ρομαντική επανένωση είναι πάντα δυνατή.

Η Ιβάνα ανακοίνωσε τον «επίσημο» χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2019 προτού δραπετεύσει στο Σεν Τροπέ για το καλοκαίρι, παραδεχόμενη πως ο χρόνος που περνά στη Γαλλική Ριβιέρα ήταν μέρος του λόγου για τον οποίο αυτή και ο σύζυγός της δεν μπορούσαν να είναι μαζί. «Η σχέση μας ακολούθησε το δρόμο της» είχε δηλώσει τότε στο Page Six. «Ο Ροσάνο περνά πολύ χρόνο στην Ιταλία κι εγώ πέρασα πολύ χρόνο στη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και το Σεν Τροπέ. Η σχέση εξ αποστάσεως πραγματικά δε λειτουργεί. Περάσαμε καλά και είμαστε φίλοι. Ο χωρισμός ήταν φιλικός».

Ο Ρουμπικόντι, εν τω μεταξύ, υποστήριξη πως πάντα είχε «σεβασμό» για την επιχειρηματία μετά το χωρισμό τους, αλλά αργότερα κατέστησε σαφές ότι τα παιδιά της ήταν μια πηγή διαφωνίας μεταξύ τους. Τόνισε ότι δεν επιζητούσε την περιουσία της και άφησε να εννοηθεί πως τα χρήματα ήταν συχνά ένα θέμα για το οποίο μάλωνε με τα παιδιά της.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024