ΚΚΕ: Οι παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέων δεν ακυρώνουν τις ευθύνες Μητσοτάκη
Οι παραιτήσεις γεννούν νέα μεγάλα ερωτηματικά υποστηρίζει το ΚΚΕ
«Οι παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού και του Διοικητή της ΕΥΠ ούτε ακυρώνουν τις ευθύνες του πρωθυπουργού, στον οποίον άλλωστε λογοδοτούσαν άμεσα τα παραπάνω πρόσωπα, ούτε αναιρούν την αναγκαιότητα να ερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες για τις παρακολουθήσεις» σχολιάζει το ΚΚΕ για τις παραιτήσεις των Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέων.
Ιφιγένεια
Μάλιστα το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι από τις παραιτήσεις προκύπτουν νέα μεγάλα ερωτηματικά χαρακτήριζοντας «Ιφιγένειες» τους παραιτηθέντες.
Διαβάστε επίσης Κυβερνητικές πηγές: «Ο Κοντολέων δεν ενημέρωσε το Μαξίμου για τις νόμιμες επισυνδέσεις»
«Πολύ περισσότερο που από τις ίδιες τις παραιτήσεις γεννιούνται νέα μεγάλα ερωτηματικά. Άλλωστε, το θεσμικό πλαίσιο που διευκολύνει τέτοιου είδους πρακτικές είναι πολιτικό ζήτημα, που υπερβαίνει τα διαφορά πρόσωπα που αναλαμβάνουν το ρόλο της «Ιφιγένειας» για να κρυφτούν οι βασικές πολιτικές ευθύνες» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του.
?Για τις παραιτήσεις του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού & του διοικητή της ΕΥΠ
?Ούτε ακυρώνουν τις ευθύνες του πρωθυπουργού ούτε αναιρούν την αναγκαιότητα να ερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες για τις παρακολουθήσεις#Δημητριαδης #Κοντολεων #Predatorhttps://t.co/YFs1Ss4wFe— Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (@gt_kke) August 5, 2022
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν
- Ισραήλ: Νεκρός και τραυματίες σε πυραυλική επίθεση του Ιράν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία
- Η Bank of America θα καταβάλει 72,5 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει αγωγή κατηγόρων του Έπσταϊν
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την IPO της SpaceX

