Το «BHMAGAZINO» και ένα εικαστικό εξώφυλλο που σας ταξιδεύει στο… απόλυτο μπλε
Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή όπως πάντα μαζί με το «ΒΗΜΑ» είναι αφιερωμένο στον Καυτό Μήνα Αύγουστο. T
Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή όπως πάντα μαζί με το «ΒΗΜΑ» είναι αφιερωμένο στον Καυτό Μήνα Αύγουστο.
Take me to the Blue λοιπόν και οι εικαστικοί της νέας γενιάς αποτυπώνουν στον καμβά, τα σαγηνευτικά χρώματα, την ξεγνοιασιά και τη νωχελικότητα του Αυγούστου στην Ελλάδα.
Ενα ταξίδι με γαλάζιες περιπέτειες και σημαντικές προσωπικότητες να συμμετέχουν σε αυτό. Απολαύστε τα ωραιότερα καλοκαιρινά ρεπορτάζ, ένα κορίτσι με έντονη μεσογειακή ομορφιά να επιλέγει τα κορυφαία μαγιό για να αφεθεί στα χάδια του ήλιου.
Η γοητεία του ελληνικού καλοκαιριού αλλά και τα αριστοκρατικά spots στις Η.Π.Α.
Συνεντεύξεις με διευθυντές μεγάλων μουσείων του εξωτερικού, επιστήμες, τεχνολογία, κινηματογράφος, θέατρο, έξυπνες ιδέες και τάσεις, όλα είναι στο φαντασμαγορικό, απόλυτα καλοκαιρινό “BHMAGAZINO”.
- «Ο καιρός ήταν απαγορευτικός» – Σοκάρει ο ορειβάτης που δεν ανέβηκε με την παρέα στα Βαρδούσια
- Χιονοστιβάδες: Τι μας δίδαξε η τραγωδία στα Βαρδούσια – Τα μαθήματα του παρελθόντος
- Ραγδαία αύξηση της γρίπης Α – Κατακόρυφη αύξηση τις τελευταίες μέρες
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς
- Βραζιλία: Σε τρίτη επέμβαση για να σταματήσει ο επίμονος λόξιγκας υποβλήθηκε ο Μπολσονάρου
- Μάνατζερ Βάργκα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω, αλλά ούτε και να διαψεύσω»