Ο μεγάλος τελικός του Survivor ξεκίνησε και από λεπτό σε λεπτό θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής για φέτος, ο οποίος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όλοι οι παίκτες, οι φίλοι αλλά και οι συγγενείς των δύο φιναλίστ ανυπομονούν να μάθουν το αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της βραδιάς ρωτάει συνέχεια τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα για τις καλύτερες στιγμές τους στο ριάλιτι επιβίωσης, τις χειρότερες, τις πιο δυνατές, τις πιο αστείες αλλά και αυτές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής ρώτησε τον Στάθη αν έχει μετανιώσει για κάτι το οποίο έχει κάνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τότε ο παίκτης απάντησε πως δεν έχει μετανιώσει για αυτά που έχει κάνει γιατί δεν θα στήριζε τις επιλογές του. Ωστόσο, θα ήθελε να ζητήσει μία δημόσια συγγνώμη στον Τάκη Καραγκούνια γιατί του είχε πετάξει ένα μπαλάκι στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγωνίσματος.

«Νομίζω ότι δεν θα άλλαζα κάτι γιατί αν άλλαζα δεν θα στηρίζα τις επιλογές μου. Μετάνιωσα για μία στιγμή που βγήκα εκτός εαυτού σε ένα αγώνισμα με τον Τάκη που πάνω στην ένταση του παιχνιδιού του είχα πετάξει ένα μπαλάκι.

Θέλω να του ζητήσω συγνώμη και θα του ζητήσω και δημόσια συγνώμη γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι εκείνη τη στιγμή όταν φτάνουμε στο στόχο έχουμε 300 σφυγμούς και αν χάσουμε αυτό τον πόντο χάνουμε και το φαγητό και είμαστε πεινασμένοι για μία εβδομάδα και θα παραμείνουμε πεινασμένοι για μία εβδομάδα. Μας βλέπουν όμως μικρά παιδιά πρέπει να κρατάμε το θυμό μας την ένταση μας» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο