
Survivor: Παρόντες στον ημιτελικό οι πρώην παίκτες – Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη τους
Δεν θα τους αναγνωρίσετε
Ύστερα από 6,5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, αμέτρητες μονομαχίες στους στίβους μάχης, ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές, ήρθε η ώρα για τον ημιτελικό του Survivor.
Μαίη Εμμανουηλίδου, Άρης Σοϊλέδης, Στάθης Σχίζας και Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τέσσερις φιναλίστ. Ωστόσο, ένας από όλους θα αποχωρήσει απόψε και οι τρεις θα περάσουν στον μεγάλο τελικό.
Λίγο μετά τις 7:00 το απόγευμα οι πρώην Survivors αλλά και οι συγγενείς τους έφτασαν στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, για το live, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ριάλιτι επιβίωσης από κοντά.
Ανάμεσα σε αυτούς που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη, η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Γιώργος Κατσαούνης, ο Απόστολος Ρουβάς, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Χρήστος Δάντης.
Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή τους

- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο
- Ίντερ – Ρόμα 5-2: Μεγάλη νίκη τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Συγκινεί η λήπτρια της καρδιάς της Έμμας – Ο,τι μου συμβαίνει το ξεπερνάω σκεπτόμενη την προσφορά της



