Βεζένκοφ: «Οι σκληρές στιγμές μας έκαναν την οικογένεια που είμαστε σήμερα»
Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε με νταμπλ για τον Ολυμπιακό.
Τον απολογισμό της φετινής απόλυτα επιτυχημένης σεζόν για τον Ολυμπιακό έκανε ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών δήλωσε περήφανος για όσα πέτυχε η ομάδα του, μέσω ανάρτησης στα social media, και τόνισε πως οι σκληρές στιγμές έκαναν την ομάδα αυτό που είναι σήμερα.
Η ανάρτηση του Βεζένκοφ:
«Ήταν μια φανταστική χρονιά και είμαι περήφανος για ό,τι έχουμε καταφέρει όλοι μαζί. Οι καλές στιγμές μας έκαναν χαρούμενους, αλλά οι σκληρές μας έκαναν την ομάδα που είμαστε σήμερα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους, τους οπαδούς και την οικογένεια του Ολυμπιακού. Τα λέμε του χρόνου».
View this post on Instagram
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442