Survivor spoiler: H ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα ανάψει «φωτιές»
Το ριάλιτι επιβίωσης πλησιάζει προς το τέλος του και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές
Στην τελική ευθεία μπαίνει το φετινό Survivor. Στο παιχνίδι έχουν μείνει 7 παίκτες και όλοι αναρωτιούνται για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.
Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή (19/6) θα γίνει η ανατροπή, καθώς ο Γιάωργος Λιανός θα ανακοινώσει πως οι ομάδες διαλύονται και ξεκινούν οι ατομικοί αγώνες και στα αγωνίσματα επάθλου.
«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Ήρθε η ώρα και στους αγώνες για τα έπαθλα να αγωνίζεστε ατομικά», θα πει ο παρουσιαστής και οι παίκτες θα πετάξουν τις μπαντάνες τους.
Φυσικά, στο επίκεντρο θα βρεθεί ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας ενώ οι ίντριγκες δεν θα λείψουν. Όπως και οι προσπάθειες για νέες κλίκες στην παραλία.
Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης
