Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δίκασε» την Ασημίνα για τη συμπεριφορά της στο Survivor

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δίκασε» την Ασημίνα για τη συμπεριφορά της στο Survivor

Τι τους ενόχλησε;

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Απόστολος Ρουβάς είναι απόψε καλεσμένοι στην εκπομπή «After Dark» και, μεταξύ άλλων, θα μιλήσουν για την εμπειρία τους από το Survivor.

Οι δύο πρώην παίκτες θα αποκαλύψουν ποιος θεωρούν ότι θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο και θα ρίψουν τα «βέλη» τους στην Ασημίνα.

«Εγώ βλέπω ότι το πιο πιθανό είναι να κερδίσει ο Σοϊλέδης από θέμα αγωνιστικότητας. Είναι ο καλύτερος παίκτης», θα πει αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς, με τη Ναυσικά να συμφωνεί ότι θα το κερδίσει άντρας.

«Αν με ρωτούσες πριν το Survivor, θα σου έλεγα ότι θέλω να το κερδίσει γυναίκα. Να πω την αλήθεια μου, όχι η Ασημίνα, αλλά η Σταυρούλα. Δυστυχώς, άργησα πάρα πολύ να καταλάβω ότι η Ασημίνα δεν είναι αυτό που δείχνει», θα τονίσει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Επειδή το Survivor έχει να κάνει και με την προσωπικότητα, δεν θεωρώ ότι η Ασημίνα είναι καλό πρότυπο. Καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα και στον κόσμο που βλέπει εκεί έξω»,θα συμπληρώσει.

Ο Απόστολος Ρουβάς από τη μεριά του θα αναφέρει πως κι ο ίδιος συμφωνεί ότι ο χαρακτήρας της Ασημίνας δεν είναι καλός: «Δυστυχώς ναι, θα συμφωνήσω. Όταν ήρθαν στην ομάδα μας ο Κατσαούνης κι η Ασημίνα, τους αγκαλιάσαμε από την πρώτη μέρα και ομολογώ ότι έπεσε από τα σύννεφα με κάποια πράγματα».

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024