Βενζίνη: Ράλι στις τιμές των καυσίμων
Δεν έχει σταματημό η άνοδος στις τιμές των καυσίμων, με το μάρμαρο να πληρώνουν οι καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση.
Δεν έχει σταματημό η άνοδος στις τιμές των καυσίμων, με το μάρμαρο να πληρώνουν οι καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση.
Την 1η Ιουνίου η μέση τιμή της αμόλυβδης στη χώρα ήταν 2,298 ευρώ/ λίτρο, ενώ στις 14 του μηνός σκαρφάλωσε στα 2,416 ευρώ/ λίτρο.
Σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα ελάφρυνσης της τσέπης των οδηγών, το λεγόμενο fuel pass.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό της επιδότησης θα κυμαίνεται μεταξύ 40 – 50 ευρώ τον μήνα για εισοδήματα έως 45.000 ευρώ.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα
- Σπίλμπεργκ, Ταραντίνο και οργή για τη Marvel – Τα τρέιλερ των εκατομμυρίων που νίκησαν στο Super Bowl
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Άναυδος ο Τζόκοβιτς με το ακροβατικό του Μαλίνιν στο καλλιτεχνικό πατινάζ (vid)

