
Χριστίνα Κοντοβά: Βάφτισε την κόρη της στo Νυμφαίο – Ποιο είναι το όνομα του κοριτσιού
Ποιο είναι το όνομα του κοριτσιού;
Μετά από μια εβδομάδα αναβολής η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης βάφτισαν την κόρη τους στο Νυμφαίο της Φλώρινας, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος.
H μικρή ονομάστηκε Έιντα – Άμπιγκεϊλ και νονά είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.
H οικογένεια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Νυμφαίο με τη Χριστίνα Κοντοβά να ανεβάζει φωτογραφίες της κόρης της.
Η βάφτιση της μικρής ήταν να πραγματοποιηθεί την προηγούμενη Δευτέρα, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν θετική στον κορονοϊό κι έτσι το μυστήριο αναβλήθηκε. Παρόλα αυτά, διοργανώθηκε ένα πάρτι για την Ada και τους καλεσμένους που είχαν πάει εκεί.
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα με την χαρούμενη μαμά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της κολυμπήθρας και ευχήθηκε στην νονά Σίσσυ Χρηστίδου «Πάντα άξια».
Από την πλευρά της, η Σίσσυ Χρηστίδου πόσταρε δύο φωτογραφίες που ποζάρει με την Χριστίνα Κοντοβά και την Ada.
«Ada Abigail. Πάντα δίπλα σου στο δρόμο για το φως…@ckontova σ´αγαπώ. #AdaAbigail #BaptismDay #Finally», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου.
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
