Ολόκληρο φορτηγό ανέβασε πάνω στο γκαζόν στον πεζόδρομο στην παραλία της Μπρεξίζας κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη Νέα Μάκρη ένας οδηγός, ο οποίος, όπως αναφέρει το irafina.gr, βολεύτηκε εκεί ώστε να απολαύσει την θάλασσα
Άμεση όμως ήταν η αντίδραση της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Μαραθώνα, οι οποίοι τον εντόπισαν και του επέβαλαν πρόστιμο
Η ανακοίνωση του Δήμου για το συμβάν
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Μαραθώνα αναφέρεται:
«Καμία ανοχή σε αυθαιρεσίες και παρανομίες ασυνείδητων. Σε παράνομη στάθμευση οδηγού στη νησίδα του γκαζόν εντός του πεζόδρομου στην παραλία της Μπρεξίζας πλησίον της Αγίας Κυριακής η Δημοτική μας Αστυνομία αντέδρασε άμεσα και του επέβαλλε πρόστιμο».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας