Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έντυσε πανάκριβο vintage αυτοκίνητο με... κιλίμια από την Περσία - Απίστευτες εικόνες

Έντυσε πανάκριβο vintage αυτοκίνητο με… κιλίμια από την Περσία – Απίστευτες εικόνες

Η ανακαίνιση κράτησε πάνω από 10 χρόνια

Αφού επί κάποια χρόνια πηγαινοερχόταν για να πουλήσει παλιά κιλίμια από το πορτ παγκάζ του, ο φωτογράφος και ντιζάινερ Mikael Kennedy προχώρησε σε επίστρωση του εσωτερικού μιας vintage Μερσεντές με ένα από αυτά τα πολυτελή υφαντά. Η Μερσεντές είναι πλέον επιστρωμένη με ένα κιλίμι Φαραχάν από την Περσία.

Η ρετρό ανακαίνιση έγινε στο πλαίσιο μιας για πάνω από 10 χρόνια επισκευής της vintage Μερσεντές σε συνεργασία με έναν επαγγελματία ταπετσιέρη, ο οποίος ευθυγράμμισε τα μοτίβα κάτω από το ταμπλό και κεντράρησε το κύριο σχέδιο στο πορτ μπαγκάζ. «Επίσης, μου είπε ότι στη διαδικασία έσπασε τρία ψαλίδια των 100 δολαρίων. Σαφώς και τα πέρσικα κιλίμια υφαίνονται για να αντέξουν στον χρόνο, όπως και μια ντίζελ Μερσεντές» έγραψε ο Mikael Kennedy στο Wm Brown Magazine. «Όλα τα αυτοκίνητα κάποιας αξίας πρέπει να είναι γλυπτά, έργα τέχνης που να είναι φορείς του πνεύματος του ιδιοκτήτη τους» τόνισε.

Εκτός του ότι λειτουργεί το κατάστημά του στο Λος Άντζελες, το «King Kennedy Rugs», ο φωτογράφος και ντιζάινερ αυτόν τον καιρό αποδύεται σε μια παρόμοια μεταμόρφωση μιας Πόρσε 911. Επιπλέον, όπως φαίνεται και στον λογαριασμό του στο Instagram, μετασχηματίζει τα κιλίμια σε ενδύματα και υποδήματα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024