Καβάλα: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από νηπιαγωγό
Η δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του πρώτου θύματος, απευθύνει έκκληση στους γονείς προκειμένου να τους ευαισθητοποιήσει, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά.
Σοκάρουν οι καταγγελίες για νηπιαγωγό της Καβάλας, οι οποίες αναφέρουν ότι παρενόχλησε αγοράκι ηλικίας τεσσάρων ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση άλλου αγοριού, μεγαλύτερης ηλικίας.
Η δικηγόρος Ελπίδα Κεβρεκάκη, η οποία εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος, απευθύνει έκκληση στους γονείς προκειμένου να τους ευαισθητοποιήσει, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά.
«Αυτά που έχουμε καταγγείλει εμείς είναι κάποιες συγκεκριμένες γενετήσιες πράξεις, όπως λέγονται κατά τον ποινικό κώδικα. Διάφορες, δηλαδή, παρεκτροπές της δασκάλας πάνω στο παιδί, με διάφορες χειρονομίες και διάφορους τρόπους και φωτογραφίες. Ωστόσο, επειδή ακόμα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της από τον αρμόδιο εισαγγελέα, δεν είμαστε βέβαιοι ακόμα για την πορεία της υπόθεσης. Η καταγγελία υπάρχει και οι γονείς είναι πεπεισμένοι», δήλωσε.
«Βγήκε και μία δεύτερη δικογραφία εις βάρος της ίδιας δασκάλας, η οποία ενήργησε σε βάρος άλλου παιδιού και θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και τους υπόλοιπους γονείς, μήπως υπάρχει ενδεχομένως και τρίτο» περιστατικό, σημείωσε η δικηγόρος.
- Μαρινάκης: Ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες η κυβέρνηση, αλλά με όρους και προϋποθέσεις
- «Ζήτημα ζωής ή θανάτου» – Ακρωτηριασμός για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ – Η θυελλώδης σχέση τους
- Αυτή είναι η νέα εθνική στρατηγική των ΗΠΑ – Ο Τραμπ σπάει τα ταμπού
- LIVE: Άστον Βίλα – Άρσεναλ
- ΗΠΑ: Τραγωδία στο Τενεσί – Παππούς και 3 μηνών εγγονή κατασπαράχθηκαν από τα σκυλιά της οικογένειας
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός


