Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aποκλειστική φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη από το κόκκινο χαλί των Καννών - Το μήνυμα στους θαυμαστές του

Aποκλειστική φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη από το κόκκινο χαλί των Καννών – Το μήνυμα στους θαυμαστές του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών για να παρακολουθήσει την ταινία «Στον θρόνο του Ξέρξη» που πρωταγωνιστεί

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται στις Κάννες για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Στον θρόνο του Ξέρξη», σε σκηνοθεσία της Εύης Καλογηροπούλου στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η μικρού μήκους ταινία της Εύης Καλογηροπούλου «Στον Θρόνο του Ξέρξη», επιλέχθηκε από το φεστιβάλ ανάμεσα σε ταινίες  δημιουργών από όλο τον κόσμο και συμμετέχει επίσημα στην Εβδομάδα Κριτικής του 75ου Φεστιβάλ Καννών, το παράλληλο διαγωνιστικό τμήμα του ευρωπαϊκού κινηματογραφικού θεσμού.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε με ένα βίντεο στα social media τον ενθουσιασμό και τη χαρά του, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως η παρουσία του στις Κάννες είναι ένα όνειρο ζωής!

Η ταινία συμμετέχει επίσημα στην Εβδομάδα Κριτικής του 75ου Φεστιβάλ Καννών, σε μία στιγμή εθνικής υπερηφάνειας για τα διεθνή επιτεύγματα του ελληνικού κινηματογράφου. Ενώ, επισημαίνεται ότι στην ταινία περιέχεται και μία διασκευή του «Ανήκω σε μένα», που φέρει την υπογραφή της Kid Moxie.

Αποκλειστική φωτογραφία το Γιώργου Μαζωνάκη και της Εύης Καλογηροπούλου

Ο ρόλος του Γιώργου Mαζωνάκη εμφανίζεται αντίστοιχα αινιγματικός και αυτοβιογραφικός. Αινιγματικός, ως προς το αν είναι άνθρωπος ή μηχανή; Από πού προέρχεται και γιατί μπορεί τελικά να σπάσει έναν τόσο βαθιά ριζωμένο κανόνα καταστολής; Τι είδους είναι ο ερωτισμός που αποπνέει; Αυτοβιογραφικός, καθώς ο Έλληνας ερμηνευτής επιστρέφει στο Πέραμα και στον τόπο εργασίας του πατέρα του.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024