Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Celia Kritharioti: Οι σταρ των Καννών την επιλέγουν κατά αποκλειστικότητα!

Celia Kritharioti: Οι σταρ των Καννών την επιλέγουν κατά αποκλειστικότητα!

Μούσες του silver screen, fashionistas και top models, περπάτησαν το μυθικό κόκκινο χαλί, φορώντας haute couture δημιουργίες της καταξιωμένης σχεδιάστριας.

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα Celia Kritharioti Couture που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτά δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Η γυναίκα που κατόρθωσε να διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική υψηλή ραπτική σε ένα δύσκολο, ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό, έχει αποσπάσει την προσοχή των διεθνών media.

Η Σήλια απασχολεί τα τελευταία χρόνια με κολακευτικές κριτικές τις μεγαλύτερες εφημερίδες και top περιοδικά (όπως η «Vogue») τους ξένους δημοσιογράφους και το fashion world γενικότερα.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη πρωταγωνίστησε στις ενδυματολογικές επιλογές των σταρ στο 75ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών ντύνοντας μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο της μόδας!

Η Ροσέλ Χιούμς, η Τζέσικα Γουάνγκ, η Marta Sierra, η Κίμπερλι Γκάρνερ είναι κάποιες από τις πανέμορφες σταρ που επέλεξαν να αναδείξουν την σιλουέτα τους και το μοναδικό στίλ τους δημιουργίες της ταλαντούχας και εμπνευσμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας.

Στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας Top Gun: Maverick του Τομ Κουζ, τα βλέμματα μαγνήτισε η Ροσέλ Χιούμς, με μαύρο φόρεμα με διαφάνεια και κρύσταλλα Swarovski.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τηλεοπτική παρουσιάστρια πόζαρε με την υπέροχη τουαλέτα της στο κόκκινο χαλί και τα φλας δεν σταμάτησαν να αστράφτουν.

Η Τζέσικα Γουάνγκ έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη διεθνή διοργάνωση, με δημιουργία Celia Kritharioti.

Επέλεξε ένα φόρεμα σε χρώμα ροζ τσιχλόφουσκας καθώς και κίτρινο.

Το φόρεμα περιλαμβάνει μια μη ισορροπημένη διάταξη στους ώμους, η οποία αποκαλύπτει ένα σουτιέν με κοσμήματα και ολοκλήρωσε το σύνολό της με σκουλαρίκια Bulgari.

Η Τζέσικα Γουάνγκ, είναι γνωστή στους κύκλους της μόδας της Νέας Υόρκης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη λήψη φωτογραφιών σε αξιοζήλευτες τοποθεσίες, από την Ιταλία μέχρι τις Μπαχάμες.

Ενώ οι αναρτήσεις στο Tik Tok γίνονται viral. Η λάτρης του στυλ έχει περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram.

H Marta Sierra ανακηρύχτηκε καλύτερη influencer παγκοσμίως στην κατηγορία Fashion, στα World Influencers & Global Awards που έγιναν στο Hotel Martinez και το βραβείο παρέλαβε με εντυπωσιακό στράπλες γοργονέ φόρεμα Celia Kritharioti, από μεταξωτό neon πράσινο ταφτά.

Η Κίμπερλι Γκάρνερ, η πανέμορφη ξανθιά σχεδιάστρια επέλεξε μια μακριά λευκή τουαλέτα με την υπογραφή της Celia Kritharioti και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που κορυφαία ονόματα της showbiz φορούν δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti.

Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Katy Pery, Kim Kardashian, Nicole Scherzinger και Rita Ora, είναι μερικά από αυτά, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε editorial των σημαντικότερων fashion περιοδικών, όπως η βρετανική Vogue, το Tatler, το Harpers’ Bazaar, αλλά και το Vanity Fair.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024