Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εφές στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague, που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι, με τον Μουσταφά Φαλ να ξεκινάει ορεξάτος την αναμέτρηση και να χαρίζει απλόχερα θέαμα σε όσους παρακολουθούν το παιχνίδι.
Εξι λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την μπάλα στο ύψος του τριπόντου, μπήκε μέχρι μέσα, έδωσε πάσα στον Φαλ και αυτός κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι της Εφές, κάνοντας το 9-5, με τον Γάλλο μάλιστα να κερδίζει και το φάουλ.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι