
Πάτρα: Θρίλερ με τον αιφνίδιο θάνατο 12χρονης – Δεν έπασχε από κάποιο νόσημα
«Φως» στα αίτια θανάτου της 12χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον αιφνίδιο θάνατο 12χρονης στην Πάτρα, καθώς, όπως προέκυψε, το παιδί δεν που έχασε τη ζωή του εχθές, Πέμπτη, στην περιοχή της Αγυιάς, δεν έπασχε από κάποιο νόσημα.
Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 5 το πρωί της Πέμπτης, όταν το παιδί εντοπίστηκε από τη μητέρα του στο κρεβάτι του χωρίς τις αισθήσεις του.
Όπως έγινε γνωστό, αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε γρήγορα στο σημείο και μετέφερε τη 12χρονη στο νοσοκομείο του Ρίου.
Εκεί, αν και οι γιατροί έδωσαν μάχη να επαναφέρουν το άτυχο κορίτσι, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
«Φως» στα αίτια θανάτου της 12χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή.
Δείτε το ρεπορτάζ
- Η Τζένιφερ Λόπεζ τολμά ένα στράπλες φόρεμα Versace του 2004 και αφήνεται στην οπτική ψευδαίσθηση
- Θεσσαλονίκη: Παιδί 4,5 ετών βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του σε πεζοδρόμιο – Συνελήφθησαν οι γονείς
- Τα επόμενα βήματα της Μαρίας Καρυστιανού – Το πρόγραμμα, ο «πρωινός καφές» και ο «τσάρος της οικονομίας
- Τσουκαλάς για Μητσοτάκη: Δεν ενδιαφέρεται για κοινωνική συνοχή – Όποτε δυσκολεύεται σύρεται στις θεσεις του ΠΑΣΟΚ
- Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Αντετοκούνμπο: «Παλιά πουλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
- ΑΑΔΕ: Νέοι εκτεταμένοι έλεγχοι για τα νέα κόλπα στη φοροδιαφυγή
