Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απρεπής αναφορά στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά - Μάντζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να επανορθώσει

Η απρεπής αναφορά στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά – Μάντζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να επανορθώσει

«Η Φώφη Γεννηματά αντιμετώπισε με ήθος και περηφάνεια την πολιτική. Δεν την άγγιζαν μικρότητες» τόνισε ο Δημήτρης Μάντζος. 

Έξαλλοι έγιναν στη Χαριλάου Τρικούπη για το γεγονός ότι σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο 3ο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης με προσβλητικό τρόπο για τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά σχολιάζοντας την απουσία της από τη βουλή όταν ψηφιζόταν το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ όπως άλλωστε είναι ήδη γνωστό αμέσως μετά το θάνατό της, η τότε απουσία της οφειλόταν σε λόγους υγείας.

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, με ανάρτηση του απάντησε ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι το ΚΙΝΑΛ, ψήφισε τα νομοσχέδια που προωθούσαν τις ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να επανορθώσει.

«Γεγονός 1: Εμείς ήμασταν εκεί για να ψηφίσουμε τα νομοσχέδια που προωθούσαν τις ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις. Γεγονός 2: Οι ΑΝΕΛ δεν ήταν εκεί. Σήμερα, κάποιοι από αυτούς ήταν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας… ξεχωριστό νόημα στις λέξεις «Προοδευτική Συμμαχία».

»Γεγονός 3: Η Φώφη Γεννηματά αντιμετώπισε με ήθος και περηφάνεια την πολιτική. Δεν την άγγιζαν μικρότητες.  Γεγονός 4: Η συμμαχία πιο πολύ τοξική φαίνεται παρά προοδευτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει έστω και τώρα να επανορθώσει» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024