Απέδρασε από το Μεστάγια και συνεχίζει την αξιοπρόσεκτη πορεία της στην εφετινή La Liga η Οσασούνα! Η ομάδα από την Παμπλόνα έριξε στο καναβάτσο (1-2) τη Βαλένθια και την… καβάλησε στο βαθμολογικό πίνακα. Στην 9η θέση με 44 πόντους η Οσασούνα, στους 42 παρέμειναν οι «νυχτερίδες».

Τα πάντα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, κερδίζοντας πέναλτι στο 48ο λεπτό. Ο Άβιλα  ανέλαβε την εκτέλεση, γράφοντας το 0-1 από την άσπρη βούλα.

Στο 74’ μετά από σέντρα του Ρουμπέν Γκαρσία από αριστερά, ο Μπούντιμιρ με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 0-2, βάζοντας γερές βάσεις για το τρίποντο. Το μόνο που καταφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο σκορ στο 81ο λεπτό με πέναλτι του Σολέρ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Γκιγιαμόν, Γκαγιά (84’ Μοσκέρα), Ντιακαμπί (84’ Βάσκεθ), Φουλκιέ, Μορίμπα (64’ Μάρκος Αντρέ), Ράτσιτς, Χιλ (73’ Τσερίσεβ), Έλντερ Κόστα (64’ Σολέρ), Γουέδες, Ντούρο

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Νταβίντ Γκαρσία, Αριδάνε, Κότε (65’ Ρουμπέν Γκαρσία), Νάτσο Βιδάλ, Τορό, Όιερ (65’ Τσάβι Μαρτίνεθ), Μονκαγιόλα, Άβιλα (73’ Μπράσανατς), Μανού Σάντσεθ, Μπούντιμιρ.